Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.
 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Στο χειρουργείο ο δήμαρχος

on .

ksydisaltern

Για δέκα μέρες θα απέχει ο δήμαρχος από τα καθήκοντά του λόγω χειρουργικής επέμβασης στην οποία θα υποβληθεί. Αντικαταστάτρια δημάρχου είναι η κ. Καίτη Φασούλη. Δείτε τη σχετική ανακοίνωση:

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Αποχή Δημάρχου από τα καθήκοντά του

Αγαπητοί συμπολίτες,

Λόγοι σεβασμού και εκτίμησης όλων υμών, με υποχρεώνουν να σας ενημερώσω ότι θα απέχω από τα καθήκοντά μου για λίγες μέρες, προκειμένου να νοσηλευτώ επί 4ήμερο σε δημόσιο νοσοκομείο (9-12 Απριλίου) για να χειρουργηθώ (τενοντομετάθεση στο αριστερό πέλμα) και, στη συνέχεια, να παραμείνω κατ’ οίκον για μία εβδομάδα.

Αυτή η εγχείριση επιβάλλεται να γίνει προκειμένου να αποκατασταθεί το βάδισμά μου, το οποίο παρουσιάζει προβλήματα από κακοποίηση του ισχιακού νεύρου που έγινε προ τριετίας από ιατρική αστοχία, κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης (ολική αρθροπλαστική αριστερού ισχίου).

Μετά τη δεκαήμερη αποχή μου, θα είμαι και πάλι «παρών» στα καθήκοντά μου και στις υποχρεώσεις μου, έστω και με πατερίτσες, με τις οποίες θα είμαι υποχρεωμένος να βαδίζω επί δύο περίπου μήνες που θα διαρκέσει η πλήρης αποθεραπεία μου.

Κατά τη δεκαήμερη υποχρεωτική απουσία μου θα με αναπληρώνει στα καθήκοντά μου η Αντιδήμαρχος κ. Καίτη Φασούλη (αντικαταστάτρια Δημάρχου), την οποία θα συνδράμουν στο έργο της όλοι οι άξιοι και ικανοί Αντιδήμαρχοι συνεργάτες μου.

Με φιλικούς χαιρετισμούς


Βασίλειος  Ξύδης
Δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού
Υποναύαρχος Π.Ν. εα