Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.
 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Μια "πισίνα" στην Αγία Τριάδα

on .

at_2

Για κακοτεχνία στον προαύλιο χώρο της Αγίας Τριάδας κάνει λόγο ο κάτοικος της περιοχής Κώστας Σταματάκης. Παρακάτω το μήνυμά του:

Πριν από μερικές ημέρες,  οι υπάλληλοι Πρασίνου του Δήμου, άρχισαν  να φυτεύουν το παρτέρι που δημιουργήθηκε πρόσφατα, στην πλατεία Αγίας Τριάδας, μπροστά από την προτομή του Χρυσοστόμου Σμύρνης.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν πρόκειται για παρτέρι, αλλά για "πισίνα". Τι εννοώ. Κατά την κατασκευή, ο υπεύθυνος του έργου δεν προνόησε να ανοίξουν δίοδοι στο τσιμέντο της πλατείας που βρίσκεται από κάτω. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, όταν βρέχει, να μην γίνεται αποστράγγιση αλλά να κρατάει όλο το νερό.

Όπως βλέπετε στη φωτογραφία υπάρχει ένα ορθογώνιο παραλληλόγραμμο γεμάτο λάσπη. Τέτοιες εικόνες θυμίζουν ορυζώνες, όχι πλατείες της Αθήνας.

Το ζήτημα είναι ότι το επόμενο φθινόπωρο-χειμώνα, ό,τι φυτό υπάρχει μάλλον θα ... σαπίσει. Κι επειδή τώρα το έχουν παραγεμίσει και με χώμα (και το βάθος του είναι μόλις 20 εκ.), νομίζω οτι επίσης θα ξεχειλίσει - και τότε άλλοι υπάλληλοι του Δήμου μας θα τρέχουν για άλλα, δουλειά να υπάρχει :-).