Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.
 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Ξύδης: Να σταματήσει άμεσα αυτή η άχαρη διαδικασία

on .

dimarxeioeksoteriko13

Με δελτίο τύπου ο δήμαρχος αναφέρεται στη μηνυτήρια αναφορά του Ιδρύματος "Αντιγόνη Ζουρούδη" και καλεί τη νυν Πρόεδρό του να σταματήσει τη διαδικασία:

Η Δημοτική Αρχή τιμά τους ανθρώπους της προσφοράς

Αναφερόμενοι στο κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της εφημερίδας “Ανεξάρτητος Παρατηρητής” την 1η Απριλίου ε.ε. σχετικά με την μηνυτήρια αναφορά του Ιδρύματος “Αντιγόνη Ζουρούδη” κατά παντός υπευθύνου (περιλαμβανομένης της κ. Ζωζώς Βαλλιάνου), ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού κ. Βασίλειος Ξύδης, με ανακοίνωσή του, η οποία εκδόθηκε τις απογευματινές ώρες της 1ης Απριλίου, δημοσιεύθηκε σε ηλεκτρονικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης και απεστάλη στη νυν Πρόεδρο του Ιδρύματος κ. Ντίνα Καλλιοντζή - Νικολοπούλου, δήλωσε τα εξής:

Η Δημοτική Αρχή τιμά το μακροχρόνιο έργο και τη σημαντική προσφορά στην κοινωνία του Χολαργού της αρχόντισσας Ζωζώς Βαλλιάνου, της συμπαρίσταται σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά με τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει και καλεί/παρακαλεί τη νυν Πρόεδρο του Ιδρύματος να σταματήσει άμεσα αυτή την άχαρη και άδικη διαδικασία. Τους ανθρώπους της προσφορά οφείλουμε να τους τιμούμε και να τους προστατεύουμε, ιδιαίτερα όταν οι ίδιοι είναι ανήμποροι να προστατεύσουν τον εαυτό τους και την προσφορά τους.

Ο Δήμαρχος

Βασίλειος Ξύδης