Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.
 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Έρχεται το πρόγραμμα "Κουζίνα για όλους"

on .

kouzinagiaolousaxarnon

Ζεστό και φρεσκομαγειρεμένο φαγητό σε πολύ χαμηλή τιμή θα μπορούν στο επόμενο διάστημα να απολαμβάνουν οι κάτοικοι της περιοχής μας καθώς στο τραπέζι του τελευταίου δημοτικού συμβουλίου ήρθε η πρόταση της δημοτικής αρχής για την υλοποίηση του προγράμματος «Κουζίνα για όλους». 

Η διαδικασία που ακολουθούν οι άλλοι δήμοι είναι σχετικά απλή. Αρχικά, επιλέγεται η κατάλληλη εταιρεία, που θα διαθέτει το φαγητό και το προσωπικό και ο δήμος απλά παρέχει το χώρο στον εκάστοτε επιχειρηματία.

Σύμφωνα με την εισήγηση που έφερε η δημοτική αρχή, το πρόγραμμα θα υλοποιείται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή κατά τις ώρες 12:00 με 16:00 και θα παρέχονται 4 έως 6 είδη φαγητών ημερησίως, εκ των οποίων τα μισά είδη θα περιλαμβάνουν κρέας και κοτόπουλο. Η τιμή για κάθε μερίδα, προβλέπεται να είναι της τάξεως των 2,5 ευρώ.

Ο δήμαρχος πρότεινε τη διάθεση ενός μικρού γραφείου μέσα στο δημαρχείο στο -2 από την είσοδο της Βεντούρη.

Η πρόταση της δημοτικής αρχής φυσικά αντιμετωπίστηκε θετικά από όλους τους δημοτικούς συμβούλους ωστόσο δεν παραβλέφτηκε το γεγονός ότι η συγκεκριμένη δράση πιθανόν να λειτουργήσει επιβαρυντικά για τις τοπικές επιχειρήσεις εστίασης. Γι αυτό και το δημοτικό συμβούλιο κατέληξε στην απόφαση να αναβάλλει το θέμα και να το φέρει στην επόμενη συνεδρίαση, αφού πρώτα αφουγκραστεί τις ανάγκες των τοπικών επιχειρηματιών και αναζητήσει τρόπους εμπλοκής τους στο πρόγραμμα.

kouzinagiaolousalimos