Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.
 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Νέα επιστολή Ξύδη για το ΙΚΑ

on .

ikaktirioteliko

Nέα επιστολή έστειλε σήμερα ο δήμαρχος προς τον Διοικητή του ΙΚΑ Ροβέρτο Σπυρόπουλο προκειμένου να ασκήσει πιέσεις για την παραμονή του ΙΚΑ στο Χολαργό. Παρακάτω η επιστολή:

Αξιότιμε κύριε Διοικητά,

Θα ήθελα με την παρούσα επιστολή μου να σας ευχαριστήσω για την απόφασή σας να συνεχίσει το Υποκατάστημα του ΙΚΑ Χολαργού τη λειτουργία του (έστω και προσωρινά).

Μετά την συνάντηση που είχα με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεως κ. Ιωάννη Βρούτση την 12η Φεβρουαρίου ε.έ. και με αφορμή το έγγραφο που αποστείλατε στο εν λόγω υποκατάστημα (με υπ’ αριθ. πρωτ. Υ10/008/12-2-2013 της Γεν. Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών ΙΚΑ), θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μεριμνήσετε για να γίνει διαβούλευση μεταξύ των εμπλεκομένων φορέων και του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, προκειμένου να βρούμε την καλύτερη λύση, ώστε να παραμείνει μονίμως το Υποκατάστημα ΙΚΑ στο Χολαργό, προς όφελος των χιλιάδων ασφαλισμένων και συνταξιούχων που διαμένουν στο Παπάγο, το Χολαργό και τους όμορους δήμους.

Θεωρώ επιβεβλημένο να τονίσω για άλλη μία φορά ότι η αναστολή λειτουργίας του ΙΚΑ Χολαργού είναι ένα θέμα το όποιο απασχολεί και ανησυχεί έντονα την τοπική κοινωνία και έχει πάρει διαστάσεις και έκτος των ορίων του Δήμου μας. Για την καλύτερη ενημέρωση σας αποστέλλω συνημμένως ανακοινώσεις, επιστολές και έγγραφα που έχουν εκδώσει τοπικοί φορείς για το εν το ζήτημα αυτό. Επομένως το να συζητήσουμε και να βρούμε λύση στο πρόβλημα που υπάρχει είναι και αναγκαίο και απαραίτητο. Σ’ αυτή τη συζήτηση/διαβούλευση, ο Δήμος μας είναι έτοιμος να καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις, με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών αλλά και τη μείωση των λειτουργικών δαπανών του ΙΚΑ Χολαργού.  
Θεωρώ αυτονόητο ότι μέχρι να γίνει αυτή η συζήτηση/διαβούλευση, το ΙΚΑ Χολαργού θα συνεχίσει να λειτουργεί όπως σήμερα, χωρίς να μεταφερθεί ή να ανασταλεί η λειτουργία του.

Με τη βεβαιότητα ότι θα ρυθμίσετε να συζητήσουμε σύντομα αυτό το θέμα και θα έχω απάντησή σας, σας εκφράζω εκ των προτέρων τις θερμές ευχαριστίες μου.

Με εκτίμηση και φιλία

Βασίλειος Μ. Ξύδης
Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού
Υποναύαρχος Π.Ν. εα