Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.
 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Κάλεσμα Επιτροπής Ανασυγκρότησης ΠΑΣΟΚ Χολαργού-Παπάγου

on .

pasoklogo23

Η Επιτροπή Ανασυγκρότησης Χολαργού-Παπάγου καλεί τον κόσμο για συμμετοχή στις συνεδριακές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ και στις ψηφοφορίες της Κυριακής 24 Φεβρουαρίου. Παρακάτω η σχετική ανακοίνωση:

Κάλεσμα Επιτροπής Ανασυγκρότησης ΠΑΣΟΚ Χολαργού-Παπάγου

Απευθυνόμαστε σε όλους όσοι παραμένουν στο ΠΑΣΟΚ, παρά τις διαφωνίες τους, την απογοήτευση τους ή και το θυμό τους. Όλα αυτά είναι θεμιτά και, σε αρκετές περιπτώσεις, δικαιολογημένα. Αυτό που δεν δικαιολογείται, είναι η άρνηση συμβολής στην διαμόρφωση των θέσεων, της φυσιογνωμίας και των συλλογικών οργάνων του Κινήματος.

Για αυτό το λόγο σας καλούμε όλους να συμμετέχετε μαζικά, μαχητικά, και αγωνιστικά στις συνεδριακές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ και στις ψηφοφορίες της Κυριακής 24 Φεβρουαρίου, για την ανάδειξη των αντιπροσώπων μας εν όψει του 9ου Συντακτικού Συνεδρίου Ανασύστασης του Κινήματος μας.

Ήδη με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή διεξήχθη ο προσυνεδριακός διάλογος στον δήμο μας. Στις συζητήσεις συμμετείχαν πλέον των 130 μελών του ΠΑΣΟΚ, που συμφώνησαν σε καθοριστικές προτάσεις για το μέλλον και την πορεία της παράταξης μας.

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, Αναστάσεως 61-63 από τις 9πμ. έως 7μμ.

*Απαραίτητα για την ψηφοφορία η προσκόμιση Α.Δ.Τ ή άλλου αποδεικτικού στοιχείου.

Η Επιτροπή Ανασυγκρότησης ΠΑΣΟΚ Χολαργού-Παπάγου.