Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.
 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Σε θετικό κλίμα η διαβούλευση για το πρόγραμμα του ΚΑΠΗ

on .

kapidiavoulefsiprogramma2

Θετική ήταν η πρωτοβουλία του Προέδρου και των μελών του ΔΣ του ΔΟΚΜΕΠΑ να φέρουν για πρώτη φορά σε δημόσια διαβούλευση το πρόγραμμα εκδρομών και εκδηλώσεων του ΚΑΠΗ για το 2013.  Έτσι, την Τρίτη στις 19 Φεβρουαρίου το πρωί, τα μέλη του ΚΑΠΗ συγκεντρώθηκαν στο χώρο τους προκειμένου να συζητήσουν τις προτάσεις που έφερε η επιτροπή του ΚΑΠΗ που απαρτίζεται από τον Πρόεδρο του ΔΟΚΜΕΠΑ κ. Αποστολόπουλο, τον εκπρόσωπο των μελών κ. Φιλόσοφο και την κοινωνική λειτουργό κ. Αγγελή. 

Η συνάντηση θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν επιτυχής καθώς ήταν έντονη η συμμετοχή των μελών. Είτε πρότειναν χώρους που θα ήθελαν να δουν όπως το Πλανητάριο, το Αττικό Πάρκο και την Εθνική Πινακοθήκη είτε ψήφιζαν για ταξιδιωτικούς προορισμούς. Βέβαια δεν έλειπαν και τα σχόλια από τα μέλη για τα γενικότερα προβλήματα του ΚΑΠΗ, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο οικονομικό κομμάτι και στους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε να μειωθεί το κόστος των ταξιδιών.

Απ’ ότι φαίνεται ο κορμός του προγράμματος κινείται στην ίδια λογική με τις προηγούμενες χρονιές. Ωστόσο, υπήρξαν ιδέες που έχουν μία αίσθηση καινοτομίας. Για την ακρίβεια, παράλληλα με τις εκδηλώσεις, θα γίνουν προσπάθειες για τη σύσταση ομάδας ζωγραφικής και ομάδας περιπάτου που θα κάνει βόλτες στον Υμηττό, ενώ θα πραγματοποιούνται λογοτεχνικές βραδιές, απογεύματα για τσάι, πρωταθλήματα τάβλι, βραδιές γευσιγνωσίας-οινογνωσίας, διαγωνισμοί χορού-μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής. Θα συνεχίσει ακόμη η θεατρική ομάδα του ΚΑΠΗ και η ομάδα Γυμναστικής και Χορού.