Πέμπτη, 02 Μαϊος 2024 02:46

Στα βράχια η Διαδημοτική Α.Ε. Σε υπολειτουργία η Πολεοδομία του Δήμου!

Σε μία σοβαρή αποκάλυψη υποχρεώθηκε να προχωρήσει ο Δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Πέμπτη (28/3).

Μετά από ερωτήσεις που δέχθηκε από την επικεφαλής της παράταξης «8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ» Μαρία Σιώτου και τον Δημοτικό Σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιώργο Ρεμούνδο ο Δήμαρχος απαντώντας υποχρεώθηκε να αποκαλύψει ότι η Διαδημοτική Αναπτυξιακή Επιχείρηση «ΔΙΑΣ» που πριν από τρία χρόνια ίδρυσε με το Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού προχωρά σε… εκκαθάριση.

Οι συμβάσεις των Μηχανικών που είχαν προσληφθεί μέσω της Α.Ε. για τις ανάγκες της λειτουργίας της Πολεοδομίας Παπάγου Χολαργού έληξαν στα μέσα Μαρτίου, ενημέρωσε ο Δήμαρχος.

Κι έτσι επιβεβαίωσε την αποκάλυψη της Μαρίας Σιώτου, η οποία έκανε λόγο για τη νέα σύμβαση που προχωρά ο κ. Αποστολόπουλος αυτή τη φορά με την Αναπτυξιακή Εταιρεία του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Οι μηχανικοί ωστόσο, της νέας εταιρείας θα μπορούν να στελεχώσουν την Πολεοδομία του Δήμου μας στην καλύτερη περίπτωση στις αρχές Μαίου. Η Πολεοδομία, όπως δήλωσε ο ίδιος, υπολειτουργεί ήδη και θα συνεχίσει να υπολειτουργεί μέχρι την ανάληψη των καθηκόντων των νέων μηχανικών από την νέα συνεργασία.

Όσο για την Διαδημοτική Αναπτυξιακή, όπως φαίνεται η συζήτηση μόλις άνοιξε. Η φιλόδοξη πρόταση του Δημάρχου όπως όλα δείχνουν…. φαλίρισε!…  

Από την αναμενόμενη εκκαθάριση θα πρέπει να αποδειχθεί ποιες ανάγκες του Δήμου Παπάγου Χολαργού κάλυψαν τα 100.000 ευρώ μετοχικό κεφάλαιο, που αρχικά έβαλε ο Δήμος από το Ταμείο του Παπάγου-Χολαργού, ενώ θα διερευνηθούν και όλες οι υπόλοιπες κινήσεις της Α.Ε.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.