Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 23:51

"Ανάβει μηχανές" ο Δήμος για την επερχόμενη κακοκαιρία


Σε έκτακτη σύσκεψη για την επερχόμενη κακοκαιρία κάλεσε ο Δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος τους συνεργάτες του, οι οποίοι εμπλέκονται στα θέματα της Πολιτικής Προστασίας, την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου.

Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε έγινε ενημέρωση για την επαρκή προμήθεια άλατος αποχιονισμού, τη διαθεσιμότητα 2 οχημάτων φορτωτών JCB, 1 εκχιονιστικού/ αλατιέρας, 1 οχήματος εκχιονιστικού, ενώ βεβαιώθηκε μετά από έλεγχο και πλήρης λειτουργικότητα τους, για την προληπτική μίσθωση 2 ειδικών οχημάτων UNIMOG για τη χειμερινή περίοδο καθώς και για την σύμβαση που υπάρχει με εταιρία από το μητρώο εργοληπτών, για μηχανήματα έργου σε περίπτωση που χρειαστεί, αποφασίσθηκε:

-Το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Ιανουαρίου να λειτουργήσει το Δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού ως θερμαινόμενος χώρος από 10.00 έως 22.00.

-Να τεθεί το Αυτοτελές Τμήμα Πολιτικής Προστασίας σε επιφυλακή και να βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία τόσο με το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, την Περιφέρεια Αττικής, όσο και με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες (Ελληνική Αστυνομία, Τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, Πυροσβεστική).

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι Αντιδημάρχοι Μιχάλης Τράκας, Κατερίνα Γκούμα, Χρύσα Παρίση, Θανάσης Βαλυράκης, Θανάσης Αυγουρόπουλος και Μιμή Ρουφογάλη. Ο Προϊστάμενος του Αυτοτελούς Τμήματος Πολ. Προστασίας Γιάννης Ανδριτσάκης. Ο Αναπληρωτής Δ/ντής της Διεύθυνσης Καθαριότητας Γιώργος Θεοχάρης και ο επικεφαλής της ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ. Στέλιος Φούρναρης.

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας σε περίπτωση ανάγκης:

Μιχάλης Τράκας, αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας: 697 660 0137

Γιάννης Ανδριτσάκης: Προϊστάμενος Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας: 697 403 3120 

Δημαρχείο Παπάγου - Χολαργού: 213 2002800-01-891


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.