Τετάρτη, 08 Μαϊος 2024 05:04

Υποψήφια Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού Μαρία Σιώτου: Απαράδεκτα δημοσιεύματα με δήθεν δημοσκοπήσεις

Την αντίδραση της εκφράζει με ανακοίνωσή της η Υποψήφια Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού κα Μαρία Σιώτου και η δημοτική παράταξη "8Προτάσεις για μία Βιώσιμη Πόλη" για δήθεν "κρυφές δημοσκοπήσεις", που είδαν το φως της δημοσιότητας, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία δημοσκόπηση και ότι οι πολίτες καλούνται να κρίνουν με βάση τις λύσεις που προτείνονται για τα προβλήματα που βιώνουν και όχι με βάση τις δήθεν δημοσκοπήσεις.


Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:


Απελπισμένοι υποψήφιοι επικαλούνται δήθεν δημοσκοπήσεις
Λίγο πριν το άνοιγμα της κάλπης και απελπισμένοι υποψήφιοι διακινούν πληροφορίες και μέσω καλά πληρωμένων ειδησεογραφικών μέσων, ότι δήθεν υπάρχουν κρυφές δημοσκοπήσεις που τους φέρνουν ως νικητές.
Είναι το τελευταίο όπλο τους αφού διαπίστωσαν ότι ούτε τον κόσμο έπεισαν στην προεκλογική περίοδο, ούτε αξιοπρεπείς προεκλογικές συγκεντρώσεις κατάφεραν να κάνουν. Μέχρι και πούλμαν επιστράτευσαν, αλλά τον στόχο του εντυπωσιασμού δεν τον έπιασαν.
Είναι θλιβερό ανθυποψήφιοι που διεκδικούν την διοίκηση της πόλης, να θεωρούν τους συνδημότες τους ως άτομα χαμηλής νοημοσύνης.
Δημοσκόπηση δεν έγινε καμία. Στοιχείο για το ποιος θα βρεθεί στον 2ο γύρο δεν υπάρχει κανένα.
Το μόνο στοιχείο που υπάρχει είναι η ανταπόκριση του κόσμου και η διάθεση για αλλαγή που ζούμε καθημερινά στο πεζοδρόμιο που μοιράζουμε το πρόγραμμά μας χέρι με χέρι για να μην δούμε κανένα κάτω στο δρόμο. Και όποια ελάχιστα βρήκαμε τα μαζέψαμε.
Το μόνο στοιχείο που υπάρχει είναι η απραξία της δημοτικής αρχής που δεν ασχολήθηκε με κανένα από τα μεγάλα προβλήματα (ανοικοδόμηση, στάθμευση, πεζοδρόμια, καθαριότητα, έλλειψη σχολείων) και οι συγκεκριμένες λύσεις που δίνουν σ΄αυτά οι «8 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ» με πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα.
Οι πολίτες δεν καλούνται να κρίνουν με βάση τις δήθεν δημοσκοπήσεις. Οι πολίτες καλούνται να κρίνουν με βάση τα προβλήματα που βιώνουν και τις λύσεις που προτείνονται από τις παρατάξεις.


Διαβάστε το πρόγραμμά μας και συγκρίνετε.

 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.