Τετάρτη, 08 Μαϊος 2024 04:04

Το όπλο των δήθεν δημοσκοπήσεων βγήκε από τη φαρέτρα των υποψηφίων

Μία ημέρα πριν τις δημοτικές εκλογές και η αγωνία των υποψηφίων κορυφώνεται και όπως πάντα ο ανταγωνισμός βγαίνει εκτός ορίων.
Οι υποψήφιοι και πληρωμένα προφανώς μέσα, (αφού βάζουν σε δοκιμασία την αξιοπιστία τους) διακινούν πληροφορίες για δήθεν κρυφές δημοσκοπήσεις. Ο κ. Αποστολόπουλος και πάλι διακινεί πληροφορίες ότι μπορεί να πάρει την νίκη από την πρώτη Κυριακή. Κάτι που είχε εγκαταλείψει ως πληροφορία από τον Ιούλιο όταν πήρε τις τελευταίες δημοκοπήσει στα χέρια του.
Ο κ. Οικονόμου με τον κ. Τούτουζα διακινούν την πληροφορία ότι είναι δεύτεροι και σίγουροι για τον δεύτερο γύρω και μάλιστα επικαλούνται και πρόσφατες δημοσκοπήσεις που ποτέ δεν έγιναν.
Οι συζητήσεις βέβαια και οι εκτιμήσεις στα επιτελεία τους όπως και μεταξύ των υποψηφίων τους είναι εντελώς διαφορετικές καθώς βλέπουν την κα Σιώτου με την παράταξη 8Προτάσεις να καταγράφει καθημερινά όλο και πιο ανοδική πορεία ενώ πραγματοποίησε και την μεγαλύτερη συγκέντρωση Χολαργιωτών και Παπαγιωτών όλων των άλλων.
Οι φήμες αποτελούν μια τελευταία απέλπιδα προσπάθεια να προκαταλάβουν την κοινή γνώμη. Κλασική μέθοδος που όμως έχει παλιώσει.
Προτείνουμε εγκράτεια και υπομονή. Περίπου ένα 24ωρο απομένει ακόμη για να ανοίξουν οι κάλπες. Και το μόνο που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα είναι ότι το 30% ίσως και το 40% όπως συμβαίνει σε κάθε δημοτική εκλογική διαδικασία είναι αναποφάσιστοι. Αρα μέχρι την τελική διαμόρφωση των αποτελεσμάτων όπου οι δημότες Παπάγου και Χολαργού θα αποφασίσουν αν θέλουν να συνεχίσουν όπως είναι ή να αλλάξουν την ζωή της πόλης τους, έχουμε ακόμη δρόμο!

 

 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.