Παρασκευή, 03 Μαϊος 2024 09:33

Η Άννα Βίσση στο Κηποθέατρο Παπάγου με 27.000 ευρώ... "ΑΜΗΝ"!

Με προϋπολογισμό 27.230,40 ευρώ φέρνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η δημοτική αρχή, την Άννα Βίσση με τη συναυλία της «ΑΜΗΝ» στις 29 Ιουλίου στο Δημοτικό Κηποθέατρο Παπάγου στο πλαίσιο του 27ου Φεστιβάλ Παπάγου Χολαργού.

Με απόφαση της ομάδας του Φεστιβάλ, Πρόεδρος της οποίας είναι ο ίδιος ο Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού, στο Κηποθέατρο παραχωρούνται το 59,5% των θέσεων συνολικά δλδ. 899 θέσεις (από τις 1528 που διαθέτει) λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας.

Ένας περιορισμός που δε θα γεμίσει ασφυκτικά το Κηποθέατρο, όπως θα μπορούσε να γίνει με μία τέτοια συναυλία και αντίστοιχα προβλέπονται να είναι και τα έσοδα για το ταμείο του Κηποθεάτρου, αλλά κυρίως του Δήμου, αφού ο ίδιος είναι ο παραγωγός της συναυλίας.

«Η μοναδική ερμηνεύτρια μαζί με την χρυσή12μελή μπάντα της, παρουσιάζει στο κοινό ένα, σχεδόν τρίωρο, ανατρεπτικό, μουσικό ταξίδι. Θρυλικές επιτυχίες, καθηλωτικές ερμηνείες καιτραγούδια-σταθμοίαπό την πλούσια προσωπική της διαδρομή, αλλά και αγαπημένα τραγούδια και διασκευές από την ελληνική και διεθνή σκηνή, εναλλάσσονται μαγικά, σε μιακαλοκαιρινή γιορτήτης μουσικής», από τη σελίδα του Φεστιβάλ στο facebook.

 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.