Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 22:17

Άλλο ένα... "κλάδεμα" λίγο πάνω από το έδαφος πίσω από το Δημαρχείο στο Χολαργό


Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε ένα ακόμη περιβαλλοντικό "έγκλημα" στην οδό Σύρου στο Χολαργό ακριβώς πίσω από το Δημαρχείο και το 1ο Δημοτικό Σχολείο.

Τι κι αν η πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβυλίου αφορούσε μόνο στο κλάδεμα των δύο πεύκων ο εργολάβος που εμφανίστηκε στο σημείο νωρίτερα το πρωί σήμερα είχε αποστολή να κλαδέψει τελικά μόνο το ένα και να κόψει εντελώς το δεύτερο. Παρεμπιπτόντως επειδή ήταν στο δρόμο "ακρωτηρίασε" και το δέντρο στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Πενήντα χρονών δέντρα οι κομμένοι κορμοί στο πεζοδρόμιο. Με μία δράση μάλλον παράνομη αφού η απόφαση που πάρθηκε και κατά πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο αφορούσε σε κλάδεμα των δύο πεύκων.

Τα μηνύματα στο myxolargos/mypapagos.gr με φωτογραφίες από αγανακτισμένους περιοίκους έφτασαν το ένα μετά το άλλο, αλλά πλέον είναι αργά τουλάχιστον για τα συγκεκριμένα δέντρα. 

Ωστόσο κίνηση πολιτών έχει συγκροτήσει ομάδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναμένεται έντονη η αντίδραση τους. Το σημερινό δε, περιστατικό δείχνει να είναι η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.