Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020 10:41

ΦΙΛΟΙ ΖΩΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ: "Όσοι κακοποιούν ζώα, σπανίως σταματούν εκεί"!


Με αφορμή τις ακραίες κακοποιήσεις ζώων που είδαν το φως της δημοσιότητας την τελευταία εβδομάδα ο Σύλλογος Φίλοι Ζώων Παπάγου Χολαργού σας υπενθυμίζει:

ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑ, Η ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΣΑΣ... ενοχλείται δε τόσο ώστε να αφήνει απειλητικά μηνύματα και γενικά να σας τρομοκρατεί ότι θα κάνει κακό στα ζωάκια, δεν πρέπει να περιμένετε να πραγματοποιήσει τις απειλές του, μπορείτε να κάνετε καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα δίνοντας τα στοιχεία εκείνου που μας απειλεί.

Επιμένετε να καταγραφεί στο βιβλίο συμβάντων η απειλή κατά του ζώου ή της προσωπικότητας σας, επισημαίνοντας το άρθρο 16 του νόμου 4039/12 και ζητώντας αντίγραφο της καταγραφής.

Ζητάτε να ενημερωθεί αυτός που σας απειλεί για τις σοβαρές ποινές που προβλέπονται.

 

ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ να πάρει ξεκάθαρα θέση και απερίφραστα να καυτηριάσει τις εγκληματικές ενέργειες, εμπράκτως να υποστηρίξει τους εθελοντές φιλόζωους και σε συνεργασία μαζί τους να δημιουργηθεί μια ομπρέλα προστασίας των ζώων.

ΟΣΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ ΖΩΑ ΣΠΑΝΙΩΣ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΕΚΕΙ!

Συνέβει και στην γειτονιά μας!

...Λεωφόρος Περικλέους χαμηλά, όπως κατεβαίνουμε προς την Μεσογείων αριστερά

Επί σειρά ετών εθελόντρια σιτίζει αδέσποτες γατούλες σε ακάλυπτο πολυκατοικίας και δέχεται λεκτική βία από γείτονα. Έχουν γίνει συστάσεις και από τον σύλλογο και από την αστυνομία, τα γατάκια ευτυχως ειναι καλά αλλά … συνέβη το απευκταιο, πριν 4-5 μέρες ο/η συγκάτοικος χειροδίκησε εναντίον δυο ανήλικων παιδιών 3 και 5 ετών που έπαιζαν στον ακάλυπτο και τον/την ενόχλησαν. Εννοείται ότι κατατέθηκε μήνυση.

ΜΙΛΗΣΤΕ... ΣΠΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΟΧΗΣ!  


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.