Τρίτη, 07 Μαϊος 2024 08:51

Δ. Οικονόμου: Θα πρέπει να ντρέπεται ο Δήμαρχος!

Σε "έκτακτη ενημέρωση πολιτών" προχώρησε πριν λίγη ώρα ο Δημήτρης Οικονόμου με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αναφέρει αναλυτικά το χρονικό των συζητήσεων με το Δήμαρχο Ηλία Αποστολόπουλο και μιλάει ξεκάθαρα για μία συμφωνία μεταξύ των δύο ανδρών που αθέτησε ο ίδιος ο Δήμαρχος για την οποία "εικάζει ότι ντρέπεται"!
Όπως όλα δείχνουν, αυτή η ηχηρή αντίδραση του πρώτου σε σταυρούς Δημοτικού Συμβούλου της παράταξης "Μαζί για την Πόλη μας" επισημοποιεί τη ρήξη των σχέσεων των δύο ανδρών και προφανώς θα πρέπει να περιμένουμε ντόμινο αντιδράσεων. Με ανοιχτό το μέτωπο με τον πιο δημοφιλή και εκ του Παπάγου, ειδικότερα που χάρισε την αυτοδύναμη νίκη, Δημοτικό Σύμβουλο ο "άλλοτε κραταιός Δήμαρχος του 54%" αρχίζει πλέον να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα.


Διαβάστε την έκτακτη ενημέρωση του Δημήτρη Οικονόμου:

Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Όπως γνωρίζετε, με εκλέξατε για δεύτερη συνεχή τετραετία, ΠΡΩΤΟ δημοτικό σύμβουλο στον Παπάγο και το Χολαργό με 1638 ψήφους και διετέλεσα Αντιδήμαρχος καθαριότητας, πρασίνου και ανακύκλωσης της κοινότητας Παπάγου τον τελευταίο χρόνο. Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ μας με το δήμαρχο από την αρχή της θητείας μου, προκειμένου να αναλάβω την εν λόγω θέση, ήταν αφενός να εκπονήσω σχέδιο δραστηριοτήτων ΔΥΟ ΕΤΩΝ το οποίο θα πραγματοποιούσα σε δύο συνεχόμενα έτη, αφετέρου εκείνος να μου εξασφαλίσει ΤΟ ΔΕΟΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ προκειμένου να εργαστώ αποτελεσματικά. Εξ αρχής ο δήμαρχος, απέφυγε να μου παραχωρήσει το γραφείο και τη γραμματειακή υποστήριξη ως όφειλε, ενώ ανέβαλε ΜΕΘΟΔΙΚΑ να τηρήσει την υποχρέωση και υπόσχεσή του. Παρόλα αυτά και προκειμένου να ανταποκριθώ στην επίπονη αντιδημαρχία που είχα αναλάβει εργάστηκα με πραγματική αυταπάρνηση “στο δρόμο” χωρίς γραφείο , έχοντας μοναδικούς αρωγούς και συμπαραστάτες ,αφενός τους ακάματους εργαζόμενους στην καθαριότητα και το πράσινο, αφετέρου όλους εσάς τους αγαπημένους μου συμπολίτες που καθημερινά μου στέλνατε συγχαρητήρια και ευχαριστήρια μηνύματα για το έργο και την προσπάθειά μου !!!
Τον ΙΟΥΛΙΟ κάλεσα εγώ ο ίδιος στην Ολυμπιάδα το δήμαρχο να τον ενημερώσω για την πρόοδο των δραστηριοτήτων μου και να του ζητήσω για άλλη μια φορά γραφείο και γραμματέα. Εκείνος με διαβεβαίωσε ότι θα προσπαθούσε να λύσει το θέμα προκειμένου να ολοκληρώσω το πρόγραμμά μου το δεύτερο έτος της θητείας μου. Την ΠΕΜΠΤΗ 1/10/20 ο δήμαρχος με κάλεσε στο δημαρχείο, να συζητήσουμε για το δεύτερο έτος της θητείας μου. Μεταξύ των άλλων, μου εξέφρασε ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΜΟΥ, ΕΞΗΡΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ και μου δήλωσε απροκάλυπτα ότι ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ !!! Στη συνέχεια εξέφρασε την ιδέα να δημιουργήσει γραφείο χωρίζοντας στα δύο ,το ιδιαίτερα μεγάλο γραφείο της προέδρου της κοινότητας και για γραμματέα να εξασφαλίσει έναν εργαζόμενο από τον ΟΑΕΔ. Με διαβεβαίωσε ,δε, ότι σε κάθε περίπτωση η συζήτηση μας θα συνεχιζόταν το Σαββατοκύριακο γιατί ένιωθε πολύ στρεσαρισμένος από τα προβλήματα που έχει με τα σχολεία!
Μετά από τρεις ημέρες και συγκεκριμένα την Κυριακή 4/10/20 το βράδυ στις 8.16 μ.μ(!!!) ο δήμαρχος, χωρίς καμία άλλη επικοινωνία(!!!) ,μου απέστειλε e-mail ενημερώνοντας με ότι ΔΕΝ θα συνεχίσω την αντιδημαρχία !!!
Μπορείτε να δείτε το e-mail αυτούσιο στο https://rb.gy/cjqfmq

Εικάζω ότι ο μόνος λόγος που ο δήμαρχος, δεν τόλμησε να μου ανακοινώσει την Πέμπτη δια ζώσης την ξαφνική του απόφαση να αθετήσει τις υποσχέσεις του αλλά προτίμησε να κρυφτεί πίσω από το e-mail είναι η αιδώς που ένιωθε….!!!

Δημήτρης Οικονόμου
Χειρουργός Οδοντίατρος
Δημ.Σύμβουλος

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.