Κυριακή, 05 Μαϊος 2024 18:35

Σένσορες σε όλη την Περικλέους για το... έξυπνο παρκάρισμα

 

Σε 100 με 120 κεντρικά σημεία τοποθετούνται σένσορες για το παρκάρισμα μέσα στο πλαίσιο του προγράμματος έξυπνου παρκαρίσματος που έχει δρομολογήσει ο Δήμος Παπάγου Χολαργού.

Αυτό απάντησε ο Δήμαρχος σε ερώτηση της δημοτικής συμβούλου Μαρίας Σιώτου σχετικά με την πρόσφατη διαγράμμιση και αρίθμηση των θέσεων στο ελεύθερο πάρκινγκ της Περικλέους, οίκοπεδο ιδιοκτησίας του Δήμου Παπάγου Χολαργού που απαλλοτριώθηκε για χρήση Παιδικού Σταθμού.

Ο Δήμαρχος πρόσθεσε ότι αυτό θα γίνει σε όλο το μήκος της κεντρικότερης οδού του Χολαργού και η δράση εντάσσεται στο πρόγραμμα αναβάθμισης του οδοφωτισμού, το οποίο περιλαμβάνει και το ελεύθερο wifi. Οι σένσορες αυτοί θα καταγράψουν κάποια στοιχεία, όπως το πόση ώρα παραμένει κατειλημμένη μία θέση ή για πόσο διάστημα παραμένει κενή, ώστε να υπάρξει μία οργανωμένη εικόνα για το πόσα αυτοκίνητα αναζητούν πάρκινγκ καθημερινά, διευκρίνισε ο Δήμαρχος.

"Το συγκεκριμένο οικόπεδο της Περικλέους δεν χρειάζεται να γίνει παιδικός σταθμός, και να αλλάξει η χρήση του πάρκινγκ που γίνεται τώρα", πρόσθεσε ο κ. Αποστολόπουλος.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.