Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 15:04

Παράσταση διαμαρτυρίας των γονιών του 1ου Γυμνασίου Χολαργού κατά της απόφασης του Δήμου


Σε παράσταση διαμαρτυρίας στην Διεύθυνση Δ/θμιας Εκπ/σης Β’Αθήνας καλεί για την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στις 9 το πρωί ο Σύλλογος Γονέων του 1ου Γυμνασίου Χολαργού διαμαρτυρόμενοι για την αντιπαιδαγωγική και δυσλειτουργκή απόφαση μεταφοράς των 7 τμημάτων του 1ου Λυκείου Χολαργού στο κτίριο της Αετιδέων. Οι γονείς σε συνέχεια της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποίησαν την πρώτη μέρα έναρξης των σχολείων (14/9) αποφάσισαν να στραφούν μέσω της νομικής οδού κατά της απόφασης του Δήμου Παπάγου Χολαργού που επιβαρύνει το σχολείο των παιδιών τους, παράλληλα έχουν αιτηθεί πιστοποιητικά ασφάλειας των μαθητών από την Πυροσβεστική και τον ΕΟΔΥ, ενώ και η παράσταση διαμαρτυρίας της Παρασκευής εντάσσεται στις αποφάσεις αυτές.

"ΚΑΛΕΣΜΑ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΠΤΑ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ 1ΟΥ ΓΕΛ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΣΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ.

Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων του 1ου Γυμνασίου Χολαργού, ακολουθώντας τις κατά πλειοψηφία αποφάσεις της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στις 14/9/2020, οργανώνει παράσταση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στις 09:00πμ, στην Διεύθυνση Δ/θμιας Εκπ/σης Β’Αθήνας (Λ.Μεσογείων 324, Αγία Παρασκευή).

Ως εκ τούτου καλούμε τους γονείς-μέλη του Συλλόγου μας, τους εκπαιδευτικούς του 1ου Γυμνασίου Χολαργού, την Ένωση Συλλόγων Γονέων Παπάγου-Χολαργού καθώς και τους γονείς & εκπαιδευτικούς όλων των σχολείων του Δήμου να μας συμπαρασταθούν με την παρουσία τους.
Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα από τον ΕΟΔΥ μέτρα προστασίας.

Το ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων 1ου γυμνασίου Χολαργού"


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.