Παρασκευή, 03 Μαϊος 2024 02:27

Γιορτή υιοθεσίας από τους Φίλους των ζώων και το Δήμο Παπάγου Χολαργού

 

Με αφορμή την επερχόμενη γιορτή υιοθεσίας που συνδιοργανώνεται με το Δήμο Παπάγου Χολαργού την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου στο υπαίθριο θεατράκι του Δημαρχείου από τις 11.00 έως τις 15.00,  η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου "Φίλοι Ζώων Παπάγου Χολαργού" κα Τζούλια Ανεβλαβή καλεί μέσω του myxolargos/mypapagos.gr όλους τους ευαισθητοποιημένους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά στη μεγάλη προσπάθεια που και η ελάχιστη βοήθεια μπορεί να είναι αρκετή για ένα ζώο σε ανάγκη.


"Ο κύριος και πρωταρχικός στόχος του Συλλόγου μας, όπως κάθε Συλλόγου, εκτός από την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση, είναι κάθε αδέσποτο που περισυλλέγεται να αποκτήσει σπίτι και την δική του οικογένεια.
Οι εθελοντές φροντίζουν (πέρα και πάνω από τις προσωπικές υποχρεώσεις τους) να κάνουν περισυλλογές, μεταφορές, φιλοξενίες συγκροτημένα και με σοβαρότητα να βρουν σπίτια στα αδέσποτα του δήμου μας.
Με τη χρηματοδοτήση των Δήμων και τα προγράμματα για τα αδέσποτα, την βελτίωση των νόμων, και τη συμμετοχή των εθελοντων, έχουν δημιουργηθεί οι κατάλληλες προϋποθέσεις, ώστε σταδιακά να μειωθεί ο αριθμός τους.
Σήμερα μπορούμε να πούμε ότι δεν υπάρχουν αδέσποτα σκυλιά στον Δήμο μας. Σε αυτή την κοινή προσπάθεια, σας θέλουμε όλους δίπλα μας, με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας. Και το ελάχιστο είναι αρκετό για ένα ζώο σε ανάγκη.
Mην ξεχνάμε ότι τα αδέσποτα ζώα προκύπτουν από δεσποζόμενα που δεν στειρώθηκαν"!

Σας περιμένουμε!

Τζουλια Ανεβλαβή
Πρόεδρος Δ.Σ. του Συλλόγου "ΦΙΛΟΙ ΖΩΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ"

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.