Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 04:21

Αντιδρούν οι γονείς στην απόφαση Αποστολόπουλου για τη συστέγαση Λυκείου και Γυμνασίου


Μαζική η αντίδραση των γονέων του 1ου Γυμνασίου Χολαργού μόλις στην έναρξη της σχολική χρονιάς για την απόφαση Αποστολόπουλου της συστέγασης του 1ου Λυκείου στο κτίριο της Αετιδέων.

Σε μία τραγικά έκρυθμη ατμόσφαιρα δεν έλειψαν και οι βιαιοπραγίες με σωματικές και φραστικές επιθέσεις από τους αγανακτισμένους παραβρισκόμενους προς τα μέλη της δημοτικής αρχής που βρέθηκαν στο σημείο να ενημερώσουν. Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Μιχάλης Τράκας κάλεσε το συγκεντρωμένο πλήθος κοντά του να ακούσει την ενημέρωση που είχε να κάνει χωρίς να τηρούνται φυσικά οι αποστάσεις στο στενό πεζοδρόμιο της Αετιδέων κι ενώ ο ίδιος μιλώντας δυνατά δε φορούσε μάσκα.

Τον κ. Τράκα συνόδευσαν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Χολαργού Β. Σιαμάνης και ο Γεν. Γραμματέας του Δήμου κ. Μαυρικάκη.

Ο αγιασμός δεν πραγματοποιήθηκε στο συγκεκριμένο σχολείο, τα παιδιά αποχώρησαν και οι γονείς το ίδιο αλλά για το Δημαρχείο ώστε να συναντήσουν τον ίδιο το Δήμαρχο.

Ωστόσο οι κινητοποιήσεις τους συνεχίζονται καθώς δείχνουν αποφασισμένοι να μην αποδεχτούν την απόφαση με κάλεσμα για Έκτακτη Γενική Συνέλευση σήμερα Δευτέρα στις 19.00 στον αύλειο χώρο του χώρο με όλα τα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού. 

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.