Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 12:52

Το "Σταύρος Νιάρχος" επιδοτεί πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας για δημότες Παπάγου Χολαργού


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρόγραμμα έκτακτης επισιτιστικής ενίσχυσης «Είμαστε Οικογένεια-Covid-19»

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού σας ενημερώνει για τη συνεργασία του με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία «Μπορούμε Saving Food- Saving Lives» σχετικά με την υλοποίηση του προγράμματος έκτακτης επισιτιστικής ενίσχυσης «Είμαστε Οικογένεια-Covid-19», στο πλαίσιο της Διεθνούς Πρωτοβουλίας Δράσης του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος για τον Covid-19.

Πρωταρχικός στόχος του προγράμματος είναι η στήριξη ωφελουμένων του Τμήματος Κοινωνικής Φροντίδας και των Κοινωνικών Δομών του Δήμου (Κέντρο Κοινότητας, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο κλπ) που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση που προκάλεσε η πανδημία και εν συνεχεία άλλων καταγεγραμμένων ωφελουμένων του τμήματος και των Δομών, οι οποίοι θα επιλεγούν με βάση οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί τους μήνες Σεπτέμβριο-Δεκέμβριο 2020 και αφορά στην προμήθεια διατακτικών σούπερμαρκετ (11 διατακτικές ανά μήνα, ύψους 100€ για μία και μόνο φορά για την κάθε οικογένεια).

Η κατάθεση των αιτήσεων και των απαιτούμενων δικαιολογητικών θα γίνεται στο πρωτόκολλο του Δημαρχείου (Περικλέους 55, ισόγειο) μέχρι την Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου.

Πληροφορίες: Γραφείο Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού, κα. Δημητριάδου-Καρασιμοπούλου, 2132002831, κα. Λάτσιου, 2132002893, κα. Τζουανοπούλου, 2132002881


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.