Παρασκευή, 03 Μαϊος 2024 18:45

Έπεσε το πρώτο πρόστιμο στου Παπάγου για μη τήρηση του κανονισμού καθαριότητας

 

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Παπάγου, Δημήτρης Οικονόμου είχε αναφερθεί σε πρόστιμα που θα υπάρξουν σε όσους δε λένε να συμμορφωθούν με την τήρηση των κανόνων καθαριότητας, στους κοινόχρηστους χώρους της πόλης και δεν έμεινε στα λόγια, αλλά το έκανε πράξη.

Νεαρό ζευγάρι (βλ φωτό) καθαρίζοντας παλαιά μονοκατοικία στη Βουτσινά γέμισε το πεζοδρόμιο με έπιπλα και ογκώδη αντικείμενα χωρίς να ενημερώσει την υπηρεσία καθαριότητας. Είναι γνωστό ότι στην Κοινότητα Παπάγου υπάρχει συγκεκριμένη μέρα (Πέμπτη) όπου συλλέγονται από συνεργεία του Δήμου τα ογκώδη αντικείμενα. Περίοικοι διαμαρτυρήθηκαν για την κατάσταση που δημιουργήθηκε σε ένα σημείο ειδικά που πριν λίγους μήνες οι εργαζόμενοι του δήμου καθάρισαν, καλλώπισαν και φύτευσαν το παρτέρι που βρίσκεται στη γωνία των οδών Βουτσινά και Αναστάσεως, προκειμένου να πάψει να αποτελεί χωματερή και εστία μόλυνσης.

Άμεσα στο σημείο λοιπόν μετέβη η δημοτική αστυνομία μετά από εντολή του Αντιδημάρχου και αφού έκανε τις δέουσες συστάσεις στους δημότες που επιβάρυναν την περιοχή με το μεγάλο όγκο απορριμμάτων, τους επέβαλε το προβλεπόμενο πρόστιμο αξίας 300 ευρώ.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.