Σάββατο, 04 Μαϊος 2024 02:21

Εκτάκτως και κατ' επειγόντως συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο!

Και το μπαλάκι με το θέμα της ευθύνης της απόφασης και της υπογραφής για το θέμα της μεταστέγασης του 1ου Λυκείου Χολαργού συνεχίζει τα γκελ! Εσπευσμένα και μέσω τηλεδιάσκεψης ο Δήμαρχος συγκαλεί Δημοτικό Συμβούλιο αύριο Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020 στις 18:00 για την αλλαγή της απόφασης του, αφού δεν έγινε δεκτή από το Υπουργείο, όπως άλλωστε είχαν προβλέψει δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης .

Κι έτσι εν μέσω πανδημίας της covid19 ψάχνουν να μοιραστούν τις ευθύνες Δήμος και Διευθυντές Εκπαίδευσης στοιβάζοντας επιπλέον 180 παιδιά σε ένα σχολείο με ήδη 300 μαθητές δημιουργώντας επικίνδυνους όρους συγχρωτισμού που όλοι προσπαθούμε να αποφύγουμε, ενώ αφήνουν πάντα μία τάξη να κάνει μάθημα μαζί με τα έργα στο κτίριο του Λυκείου.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο επίσης εκτάκτως συζητείται το θέμα της αύξησης του ωραρίου των καθαριστών, εξίσου σημαντικό για τις νέες συνθήκες που επιβάλλουν σχολαστική και συνεχή καθαριότητα.

Δείτε τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:


1. Αύξηση ωρών εργασίας προσωπικού μερικής απασχόλησης με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, σε υπηρεσίες καθαρισμού σχολικών μονάδων. Η συζήτηση του θέματος ορίζεται ως έκτακτη και κατεπείγουσα σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010, για τη διασφάλιση της καθαριότητας των σχολικών μονάδων με την έναρξη του νέου σχολικού έτους.
2. Τροποποίηση της υπ΄ αριθ. 92/2020 απόφασης του Δ.Σ., για την προσωρινή μεταφορά του 1ου Λυκείου. Η συζήτηση του θέματος ορίζεται ως έκτακτη και κατεπείγουσα σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010, κατόπιν της σχετικής εισήγησης της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας και της απόφασης του Σχολικού Συμβουλίου του 1ου ΓΕΛ Χολαργού. Το Δημοτικό Συμβούλιο καλείται να τροποποιήσει την προηγούμενη απόφασή του και να την κοινοποιήσει αμελλητί στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας, καθώς και στις διευθύνσεις του 1ου ΓΕΛ Χολαργού και του 1ου Γυμνασίου Χολαργού.
3. Τροποποίηση Συστατικής πράξης του Νομικού Προσώπου «Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Παπάγου - Χολαργού (Δ.Ο.Π.Α.Π.)». Η συζήτηση του θέματος ορίζεται ως έκτακτη και κατεπείγουσα σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010, ώστε να διασφαλιστεί η έγκαιρη ολοκλήρωση κατάρτισης του προσχεδίου του προϋπολογισμού τόσο του Δήμου Παπάγου - Χολαργού όσο και του Νομικού Προσώπου
«Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Παπάγου - Χολαργού (Δ.Ο.Π.Α.Π.)» για το έτος 2021 και να κατατεθούν αρμοδίως τα εν λόγω προσχέδια.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.