Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 17:45

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: "Δεν μπορούσαμε να κρατάμε άλλο κλειστή την πλατεία"


 

"Μετά από τεράστιες πιέσεις της Τεχνικής Υπηρεσίας δώσαμε την πλατεία στους πολίτες... Ξεπεραστήκανε τα προβλήματα... Αν δει κανείς πόσοι μαζεύονται κάθε βράδυ εκεί, καταλαβαίνει πόσο πολύ την περίμενε ο κόσμος".
Αυτά ανέφερε ο Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού για το πολυπόθητο έργο αναβάθμισης της πλατείας Εθνικής Αντίστασης κατά την ανακοίνωση του στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ένα έργο που αποτελεί προφανώς παράδειγμα καθυστερήσεων για δημόσιο έργο!

"Ο ανάδοχος δεν ήταν συνεπής στους χρόνους του, αλλά δεν μπορούσαμε να κρατάμε κλειστή άλλο την πλατεία... Σαφώς χρειάζονται ακόμη κάποιες βελτιώσεις, όπως το να αυξηθεί το πράσινο... Υπάρχουν σε εκκρεμότητα κάποιες λεπτομέρειες που χρωστά ο ανάδοχος όπως κάποια καλαθακια, μια πέργκολα..."

"Η μελέτη δεν είχε έτοιμο γκαζόν, οπότε έγινε σπορά. Θα πρέπει να προσέχουμε το πότισμα και να περιμένουμε να μεγαλώσει"..

Ωστόσο, οι διαμαρτυρίες των πολιτών είναι πολλές και όλες τονίζουν το ίδιο στοιχείο την ύπαρξη δηλαδή μεγάλων τσιμεντένιων επιφανειών που αυξάνουν κατά πολύ τη θερμοκρασία στην περιοχή.



Υπομονή όμως, όπως είπε ο Δήμαρχος, μέχρι το πράσινο να αυξηθεί!


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.