Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 09:55

Το έργο στο 1ο ΓΕΛ Χολαργού σταμάτησε για τα μαθήματα, αλλά από Σεπτέμβριο, τι;


 

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος Διαδασκόντων του σχολείου, που αναφέρθηκε προηγούμενο ρεπορτάζ του myxolargos/mypapagos.gr, ότι δεν εγκρίνει τελικά την πραγματοποίηση των εργασιών ταυτόχρονα με τη διενέργεια μαθήματος, ζητήθηκε σύμφωνα με δηλώσεις του, από τον ίδιο το Δήμαρχο.

Αυτό απάντησε ο κ. Αποστολόπουλος σε σχετική ερώτηση για την πορεία του έργου αλλά και της παράλληλης λειτουργίας του σχολείου, της Δημοτικής Συμβούλου κας Ν. Χαμηλοθώρη. Εξήγησε ότι οι εκπαιδευτικοί ζήτησαν τη διακοπή του έργου λόγω θορύβου και σκόνης κι εκείνος τους ζήτησε γραπτώς τη διαφωνία τους, ώστε να μπορέσει να τεκμηριώσει το αίτημα της διακοπής στον εργολάβο.

Στη συνέχεια της απάντησης του, τόνισε ότι αυτό έγινε μόνο για αυτή την περίοδο όπου ισχύουν και τα μέτρα λόγω κορωνοϊού και άλλωστε είναι λίγες μόνο εβδομάδες, ενώ από Σεπτέμβριο θα εμμείνει στις αποφάσεις του. Δηλαδή η Α' Λυκείου να παραμείνει στο 1ο Γυμνάσιο Χολαργού και οι εργασίες να γίνονται παράλληλα στις ώρες μαθημάτων με τις δύο άλλες τάξεις του Λυκείου εντός του κτιρίου. Τόνισε, ότι όποιος θελήσει κάτι διαφορετικό θα πρέπει να ξέρει ότι το σχολείο θα πρέπει να λειτουργήσει σε απογευματινή βάρδια, ώστε τις πρωινές ώρες να πραγματοποιούνται τα έργα.

Όσον αφορά στις Πανελλαδικές, επίσημα ανακοίνωσε πλέον ότι εξεταστικό για τους υποψήφιους της Γ' Λυκείου θα είναι το 1ο Γυμνάσιο Χολαργού στο οποίο το μόνο που λείπει είναι μία κεραία για τη λήψη των θεμάτων που θα εγκατασταθεί εντός των επόμενων ημερών.

Κατά τα λοιπά, επόμενο crash test από αύριο Δευτέρα 18 Μαϊου, όπου στο σχολείο θα έρθουν όλοι οι μαθητές, στη μία παλαιά πτέρυγα του κτιρίου και το γιαπί... στη μέση.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.