Πέμπτη, 02 Μαϊος 2024 14:28

6 καθαριστές για σχολεία, δημοτική συγκοινωνία και υπηρεσίες προσλαμβάνει ο Δήμος

 


Στην πρόσληψη έξι (6) ατόμων με την ειδικότητα ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, προχωρά άμεσα ο Δήμος Παπάγου Χολαργού, ώστε η υπηρεσία καθαριότητας να ανταπεξέλθει στις πρόσθετες υποχρεώσεις που απορρέουν από τα μέτρα κατά της διασποράς του COVID-19.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι 3 εξ αυτών θα καλύψουν τις ανάγκες καθαριότητας των Λυκείων και στη συνέχεια των Γυμνασίων που πρόκειται να ανοίξουν από τη Δευτέρα 11 Μαϊου και 18 Μαϊου. Ενώ οι υπόλοιποι θα καλύψουν τις ανάγκες καθαριότητας της δημοτικής συγκοινωνίας, αλλά και των εγκαταστάσεων υπηρεσιών του Δήμου ιδίως αυτών που δέχονται κοινό.

Η πρόσληψη του προσωπικού θα γίνει με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ), θα έχει διάρκεια δύο (2) μηνών, ειδικότητας ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών.

Να σημειώσουμε ότι η νέα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου επιτρέπει την μετακίνηση εργαζομένων από τον τομέα καθαριότητας του Δήμου στα σχολεία, καθώς και την μετακίνηση των καθαριστών των Δημοτικών σχολείων στα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Η εσωτερική μετακίνηση εργαζομένων καθαριότητας σε έκτακτες ανάγκες και για διάστημα δύο μηνών πρέπει να θυμίσουμε ότι είχε εξαντληθεί όλο το προηγούμενο του κορωνοϊού διάστημα που το θέμα της έλλειψης καθαριότητας στις αρχές του χρόνου και με την έξαρση τότε του ιού της γρίπης είχε απασχολήσει έντονα τις γονεϊκές κοινότητες.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.