Πέμπτη, 02 Μαϊος 2024 21:07

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους Δημάρχους από τον Π. Καμάρα

 

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους Δημάρχους διατύπωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Αττικής κ. Παύλος Καμάρας για την άριστη λειτουργία των Δήμων κάτω από αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες της πανδημίας. Ειδική αναφορά στο επιτυχημένο έργο του Υφυπουργού και πρώην Δημάρχου επί τρεις τετραετίες Ν. Χαρδαλιά.

"Αναμφισβήτητα μετά τους γιατρούς και τους νοσηλευτές μεγάλοι πρωταγωνιστές στην αντιμετώπιση της κρίσης της πανδημίας αναδεικνύονται οι Δήμαρχοι!
Με αυταπάρνηση και υπέρμετρο ζήλο, με κοινωνική ευαισθησία πέραν και πάνω από κάθε υπηρεσιακό καθήκον, έπεσαν στη μεγάλη μάχη να αποτρέψουν τον κίνδυνο εξάπλωσης του ιού, να στηρίξουν τον αδύναμο πολίτη ώστε κανένας να μη νοιώσει μόνος και απροστάτευτος!
Παράλληλα να λειτουργήσουν οι υπηρεσίες των Δήμων υπό πρωτόγνωρες συνθήκες. Με συμμάχους τους, τους υπαλλήλους των Δήμων τους δώσανε στην κυριολεξία «τα ρέστα τους» και τα κατάφεραν!
Η αυτοδιοίκηση και σε αυτή την περίπτωση δικαίωσε τον ρόλο της, δίπλα στο πολίτη! Στην πράξη!
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι την καθολικά ομολογημένη επιτυχημένη πολιτική της κυβέρνησης συντονίζει ένας δικός μας άνθρωπος. Ο Νίκος Χαρδαλιάς που έχοντας ως background τρείς (3) επιτυχημένες θητείες Δημάρχου και μια στη Περιφέρεια, μαζί με τα αδιαμφισβήτητα προσόντα του έχει επιτύχει απόλυτα στο έργο του!
Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους τους Δημάρχους!
Άλλωστε είναι και μια παρακαταθήκη για την εμπιστοσύνη που θα πρέπει να δείξει, στην πράξη πια η Κεντρική Διοίκηση σε ένα θεσμό που στα δύσκολα και στις κρίσεις ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή".

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.