Πέμπτη, 02 Απριλίου 2020 16:36

Με τηλεδιάσκεψη και τα Δημοτικά Συμβούλια "ανοιχτά" σε 100.000 θεατές

 

Με πολύ γρήγορα αντανακλασικά και με επιστολή του προς όλους τους Δημάρχους, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, κ. Δημήτρη Παπαστεργίου ενημέρωσε για τη λειτουργία του συστήματος τηλεδιάσκεψης που εξασφάλισε και παρέχει η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος στους Δήμους.

Πολύ σημαντικό είναι ότι την τηλεδιάσκεψη μέσω webex μπορούν να την παρακολουθήσουν ως καλεσμένοι μέχρι 100.000 άνθρωποι και βέβαια να βγει και στο youtube. Μια δυνατότητα που ξεπερνάει τις δεκάδες ενστάσεις που εκφράστηκαν την προηγούμενη περίοδο καθώς οι τηλεδιασκέψεις που έγιναν μέχρι σήμερα και πολύ περισσότερο οι «δια περιφοράς» συνεδριάσεις δεν παρείχαν καμία δυνατότητα δημοσιότητας.

Στην επιστολή του ο κ. Παπαστεργίου αναφέρει ότι πρόκειται για το σύστημα Webex μέσω του οποίου οι Δήμοι μπορούν να οργανώσουν με απλό και αποτελεσματικό τρόπο τηλεδιασκέψεις για τις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων και των Επιτροπών. Η υπηρεσία αυτή παρέχεται στους δήμους δωρεάν.

Για άλλη μια φορά και σ΄αυτές τις δύσκολες ημέρες του Κορωνοϊού η ΚΕΔΕ στέκεται αρωγός στο πλευρό των Δήμων για να συνεχίσουν την εύρυθμη λειτουργία τους στο πλευρό του πολίτη και αποδεικνύει μια ουσιαστική υποστήριξη.

 

ΠΗΓΗ: www.myota.gr


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.