Σάββατο, 04 Μαϊος 2024 04:39

Διαψεύδει ο Δήμαρχος το δημοσίευσμα για τις άσκοπες συγκεντρώσεις

 

Σε μια απάντηση που δύσκολα μπορεί να ερμηνευθεί, ο Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού κ. Αποστολόπουλος «διαψεύδει» με επιστολή του το χθεσινό, αποκλειστικό δημοσίευμα του myxolargols/mypapagos.gr για τις άσκοπες συγκεντρώσεις προσωπικού αναφέροντας ότι ουδέποτε αρνήθηκε να δώσει άδεια ειδικού σκοπού στο προσωπικό, με τη χαρακτηριστική φράση “όπως ψευδώς αναφέρετε”, αντιθέτως ενημέρωσε αμέσως τα νομικά πρόσωπα για το προεδρικό διάταγμα, στο οποίο ορίζεται ποιος δικαιούται τη συγκεκριμένη άδεια.

Επίσης στην ίδια επιστολή ενημερώνει ότι ουδέποτε εξέδωσε απόφαση, με την φράση όπως “επίσης ψευδώς αναφέρετε”, σύμφωνα με την οποία προσωπικό του ΔΟΚΜΕΠΑ τοποθετήθηκε σε κενά κτίρια χωρίς λόγο και αιτία.

Δεδομένου ότι το ρεπορτάζ του myxolargos/mypapagos.gr έγινε με αυτοψία επί τόπου με δυσκολία κατανοούμε το ψευδές.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Χ. Κουγιουμτζόπουλος, κατά καιρούς συνεργάτης του myxolargos/mypapgos.gr περνώντας την Τρίτη (17/3) από τον 4ο Παιδικό Σταθμό συνάντησε απ’ έξω συγκεντρωμένο όλο το προσωπικό του σταθμού το οποίο σε έξαλλη κατάσταση διαμαρτυρόταν για την υποχρέωση που είχε επιβάλει ο Δήμαρχος "να παραβρίσκονται σε ένα κενό κτήριο χωρίς λόγο και αιτία". Τράβηξε άλλωστε και τις σχετικές φωτογραφίες που αποτελούν αδιάψευστη μαρτυρία. Συγκεκριμένα υπάλληλοι σχολίαζαν μεταξύ τους «μας έφερε να φυλάμε τα κτήρια» ενώ οι ίδιοι δίσταζαν να μπουν μέσα για να μην έρθουν σε στενή επαφή μεταξύ τους, καθώς όπως οι ίδιοι ανέφεραν υπήρχε ανάμεσά τους και ύποπτο περιστατικό με πιθανό κρούσμα του ιού.

Ουδέποτε βέβαια, στο ρεπορτάζ αναφέρθηκε ότι ο Δήμαρχος δεν ενημέρωσε το προσωπικό για το Π.Δ. όπως ψευδώς αναφέρει, αφού αυτό είναι υποχρεωτικό διοικητικά από το πρωτόκολλο και αναφέρεται ρητώς από το Υπουργείο Εσωτερικών. Άλλωστε οι υπάλληλοι έχουν το Συλλογικά τους Όργανα που τους ενημερώνουν αμέσως για οτιδήποτε τους αφορά.

Ούτε βέβαια γράφτηκε στο ρεπορτάζ ποτέ ότι «εξέδωσε απόφαση» η οποία προφανώς ήταν ρητή από την διεύθυνση του ΔΟΚΜΕΠΑ.

Για την πλήρη ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού του myxolargos/mypapagos.gr επισημαίνεται ότι ακριβώς μισή ώρα μετά την ανάρτηση του δημοσιεύματος, όπως μας ενημέρωσαν από το προσωπικό του ΔΟΚΜΕΠΑ, ο δήμαρχος ενημέρωσε για την απόφαση του να παραχωρήσει τις άδεις ειδικού σκοπού όπως έκαναν άλλωστε και όλοι οι υπόλοιποι δήμοι κατόπιν διαμαρτυριών των συλλογικών οργάνων των εργαζομένων, πράγμα το οποίο αποδεικνύει ότι όντως όπως αναφέρουμε το προσωπικό ήταν συγκεντρωμένο στον 4ο Παιδικό Σταθμό χωρίς λόγο και αιτία.

Διαβάστε την απάντηση στο δημοσίευμα που εκδόθηκε από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Παπάγου Χολαργού

"Σε απάντηση του δημοσιεύματος του myxolargos, με τίτλο: Άσκοπες και υψηλού κινδύνου συγκεντρώσεις προσωπικού του Δήμου, σας ενημερώνουμε για τα κάτωθι:

Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος ουδέποτε αρνήθηκε να δώσει άδεια ειδικού σκοπού στο προσωπικό, όπως ψευδώς αναφέρετε, αντιθέτως ενημέρωσε αμέσως τα νομικά πρόσωπα για το προεδρικό διάταγμα, στο οποίο ορίζεται ποιος δικαιούται τη συγκεκριμένη άδεια.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμαρχος ουδέποτε εξέδωσε απόφαση, όπως επίσης ψευδώς αναφέρετε, σύμφωνα με την οποία προσωπικό του ΔΟΚΜΕΠΑ τοποθετήθηκε σε κενά κτίρια χωρίς λόγο και αιτία.

Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνηση, απευθυνθείτε στη Διοίκηση του ΔΟΚΜΕΠΑ".

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.