Πέμπτη, 02 Μαϊος 2024 18:17

Σιώτου, Χαμηλοθώρη ζητούν προληπτικές απολυμάνσεις λόγω κορονοϊού στους δημοτικούς χώρους


Νωρίτερα σήμερα το πρωί κατέθεσαν ερώτημα στο Δήμαρχο Ηλία Αποστολόπουλο οι Δημοτικές Σύμβουλοι Παπάγου Χολαργού Μαρία Σιώτου και Νατάσσα Χαμηλοθώρη για το αν προτίθεται να προχωρήσει σε προληπτικές απολυμάνσεις σε ΚΑΠΗ, σχολεία και γενικότερα δημοτικούς χώρους που συναθροίζονται μεγάλες ομάδες πληθυσμού, όπως κάνουν οι περισσότεροι Δήμοι στην Ελλάδα, ώστε να ανακοπεί η εξάπλωση του ιού.

Ακολουθεί η ερώτηση όπως διατυπώθηκε:

Κε Δήμαρχε,

Με δεδομένη την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη χώρα μας με την εξάπλωση του Κορωνoϊού, αλλά και τα δυσάρεστα νούμερα που καταγράφονται ιδιαίτερα φέτος με τον ιό της γρίπης.
Με δεδομένη την ελλιπή καθαριότητα, λόγω έλλειψης προσωπικού στα σχολεία της πόλης μας πρόβλημα που αναδείχθηκε έντονα όλο το τελευταίο διάστημα.
Και τέλος, παρακολουθώντας την άμεση αντίδραση των περισσότερων Δήμων για δράσεις απολύμανσης σε κτίρια που στεγάζουν ΚΑΠΗ, και σχολεία.

Θα θέλαμε να ρωτήσουμε αν σχεδιάζετε να προχωρήσετε στην προληπτική απολύμανση (και μέσα στο Σαββατοκύριακο), των δημοτικών εγκαταστάσεων στους οποίους συγκεντρώνονται μαζικά ομάδες πληθυσμού.

Οι Δημοτικές Σύμβουλοι Παπάγου Χολαργού
Μαρία Σιώτου, Νατάσσα Χαμηλοθώρη

 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.