Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 17:34

AΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Θα μείνω εδώ, στο Δήμο Παπάγου Χολαργού!


 

"Επειδή το τελευταίο διάστημα έχω αναλάβει νέους ρόλους και επιπλέον αρμοδιότητες, εκτός Δήμου, και πολλοί μπορεί να σκέφτονται ότι θα αναζητήσω ψηλότερες θέσεις, θέλω να δηλώσω εδώ σήμερα, ότι εγώ θα μείνω εδώ, στο Δήμο Παπάγου Χολαργού". Ξεκαθάρισε ο Δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου και των εργαζομένων.

Έτσι έδωσε μία πρώτη απάντηση σε όλη την έντονη φημολογία που έχει τροφοδοτηθεί το τελευταίο διάστημα μετά την εκλογή του Δημάρχου στο
Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και την ακόμη πιο πρόσφατη εκλογή του στη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Μία φημολογία που ενισχύεται φυσικά και από τις συχνές εμφανίσεις υψηλόβαθμων στελεχών της κυβέρνησης, πρωτοκλασάτων Υπουργών με κάθε
ευκαιρία στην πόλη μας, αλλά και λόγω της φυσικής απουσίας του, αφού όλα αυτές οι νέες αρμοδιότητες εκτός Δήμου, είναι απαιτητικές.

Κατά τα λοιπά, στην κοπή της πίτας του Δήμου τιμήθηκαν δύο εργαζόμενες που συνταξιοδοτήθηκαν στο τέλος του 2019 με μακρά θητεία από το Δήμο Χολαργού, οι κυρίες Χριστίνα Βασσάλου και Χριστίνα Παυλοπούλου.

Ενώ ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας ήταν ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β' Αθήνας κ. Αθ. Φαλούκας.

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.