Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 14:35

Στη Σαρανταπόρου του Χολαργού το Τ.Τ. του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού


Σε τροχιά εξωστρέφειας και ανάπτυξης έχει δυναμικά μπει το Τοπικό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού υπό τη νέα του διοίκηση που προέκυψε μετά τις εκλογές του περασμένου Μαρτίου. Με έναν ήδη πολύ πλούσιο απολογισμό, χωρίς να έχει συμπληρώσει ακόμη το πρώτο έτος δράσης απόλαυσε την θετική, μαζική ανταπόκριση στο κάλεσμα του για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την πρώτη μεγάλη ανοιχτή ουσιαστικά συγκέντρωση που οργάνωσε.

Στο ασφυκτικά γεμάτο καφέ της Μεσογείων που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (9/2/20) εκτός του μεγάλου πλήθους φίλων και εθελοντών που παρευρέθηκαν, την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Αντώνης Αυγερινός. Στο σύντομο χαιρετισμό του αίσθηση έκανε η επίσημη πλέον ανακοίνωση της παραχώρησης από την κεντρική διοίκηση του ΕΕΣ της μονοκατοικίας που βρίσκεται στο Χολαργό επί της οδού Σαρανταπόρου 72. Ένα κληροδότημα στον ΕΕΣ, δωρεά από την ιδιοκτήτρια του που όμως επί χρόνια ήταν αντικείμενο δικαστικής διαμάχης, η οποία έληξε αίσια για τον Οργανισμό και τελικά για το Τοπικό Τμήμα στις αρχές του νέου χρόνου.

Το Τοπικό Τμήμα πλέον διαθέτοντας και έδρα, θα μπορέσει με μεγαλύτερη ευκολία να επιτύχει το έργο του, που σαν πρώτο στόχο έχει την προσέγγιση νέων εθελοντών για να πλαισιώσουν με κέφι τις δράσεις αλληλεγγύης που σχεδιάζει για το μέλλον.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.