Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 12:03

"Έφυγε" ο Χολαργιώτης γιατρός Μιχάλης Βλασταράκος


 

Πέθανε ο επί σειρά ετών (2012-2019) πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιατρών του ΙΚΑ, Μιχάλης Βλασταράκος. Ήταν μέλος πολλών επιστημονικών και πολιτιστικών φορέων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ υπήρξε και διοικητής του Νοσοκομείου «Σωτηρία».

 Ο Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού εξέφρασε τα συλλυπητήρια του με προσωπική του ανάρτηση πριν λίγη ώρα: "Με βαθύτατη θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του εκλεκτού συμπολίτη μας Μιχάλη Βλασταράκου, π. προέδρου του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου.
Υπήρξε λαμπρός επιστήμονας που υπηρέτησε με συνέπεια την ιατρική, από όποια θέση βρέθηκε και σίγουρα το κενό που άφησε είναι μεγάλο.
Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του".

Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας έγραψε στο twitter: «Εκφράζω τη θλίψη μου για την απώλεια του Μιχάλη Βλασταράκου. Τίμησε το λειτούργημα του ιατρού και ως διακεκριμένος επιστήμονας υπηρέτησε το ΕΣΥ. όπως και τον ιδιωτικό τομέα. Ένας ωραίος άνθρωπος. Συλλυπητήρια στους οικείους του».

«Με θλίψη αποχαιρετούμε τον τ. πρόεδρο του ΠΙΣ, Μιχάλη Βλασταράκο, ο οποίος έφυγε σήμερα από κοντά μας. Ο ιατρικός κόσμος θα θυμάται πάντα την προσφορά του στα κοινά» ανέφερε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.