Σάββατο, 04 Μαϊος 2024 09:31

Τούτουζα, Χατζηνάσιο και ΔΑΝΑΟ τίμησε η Τοπική της Νέας Δημοκρατίας

Συγκλονιστική και ιδιαίτερα μαζική με απίστευτο παλμό ήταν η παρουσία των μελών και φίλων της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Παπάγου – Χολαργού της Νέας Δημοκρατίας στο κάλεσμα της Προέδρου κας Ντίνας Καλλιοντζή για την κοπή την Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας,  που πραγματοποιήθηκε μέσα σε μία έντονα εορταστική ατμόσφαιρα.

Η πλούσια και άρτια οργανωμένη εκδήλωση, που άλλωστε έχει συνηθίσει η δυναμική κυρία της Νέας Δημοκρατίας να προσφέρει στα μέλη και τους φίλους της τοπικής οργάνωσης, περιελάμβανε εκτός των άλλων και τη βράβευση επιφανών δημοτών. Από τον επιστημονικό τομέα βραβεύτηκε ο παγκοσμίου κύρους καθηγητής καρδιολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Χολαργιώτης κ. Κωνσταντίνος Τούτουζας. Από τον πνευματικό κόσμο ο χιλιοτραγουδισμένος μουσικοσυνθέτης Παπαγιώτης κ. Γιώργος Χατζηνάσιος και από τον επιχειρηματικό τομέα τα αδέλφια Ευαγγελία και Ηλίας Γεωργιόπουλοι, ιδιοκτήτες της μακροβιότερης επιχείρησης του Χολαργού Danaos Stores, που πρόσφατα παρά την περιπέτεια της εκτεταμένης πυρκαγιάς που υπέστη το κατάστημα κατάφεραν μέσα σε λίγες μέρες να ξανασταθούν στα πόδια τους.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Δήμου Παπάγου – Χολαργού «Μίκης Θεοδωράκης», την Κυριακή 26/1 σε συνεργασία με την Β3 ΝΟΔΕ, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων:
Ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. και Υπ. Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Κ. Χατζηδάκης. Η Υπ. Παιδείας & Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως. Ο Αν. Υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γ. Κουμουτσάκος. Ο Αν.Γραμ. Π.Ε., Γραμ. Οργανωτικού και Δ/ντής Γραφείου του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Σ. Κονταδάκης. Οι Βουλευτές κα Ζ. Ράπτη και Σ. Βούλτεψη.
Ο κ. Μπολέτης Ιωάννης Καθ. Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου, ο Καθ. Καρδιολογίας κος Παύλος Τούτουζας.
Ο Δήμαρχος Παπάγου -Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Δημήτρης Τούτουζας. Ο Πρ. του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νίκος Κουκής. Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι. Ο Επίτιμος Δήμαρχος Παπάγου -Χολαργού κος Βασίλης Ξύδης και ο τ.Δήμαρχος Χαλανδρίου κ. Γρ. Ζαφειρόπουλος. Οι Αντιπεριφερειάρχες κα Λ. Κεφαλογιάννη και κα Ε. Δουνδουλάκη, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κα Π. Λεονάρδου και κ. Γ. Κεχρής. Πρόεδροι και μέλη Τοπικών και Νομαρχιακών της Νέας Δημοκρατίας της ευρύτερης περιοχής της Αθήνας.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.