Κυριακή, 05 Απριλίου 2020 12:28

"Δεν μετακινώ το Ι.Χ. μου από φόβο ότι δε θα μπορώ να το ξαναπαρκάρω"

Ανακοίνωση ότι ξεκινάει την εφαρμογή των νόμιμων κυρώσεων από τις 13 Ιανουαρίου εξέδωσε ο Δήμος Παπάγου Χολαργού προς τους κατοίκους της οδού Δωρίδος.

doridos

Στο στενό δρομάκι απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση στη δεξιά μεριά του δρόμου. Ωστόσο το θέμα-στάθμευση στην περιοχή αυτή του Χολαργού αποτελεί καθημερινό πονοκέφαλο για τους κατοίκους.
Οι διαμαρτυρίες αρκετές από τους περίοικους. "Δεν μας είπαν που να βάζουμε εμείς οι κάτοικοι των πολυκατοικιών τα αυτοκίνητα μας, καθώς οι συγκεκριμένοι και οι γύρω δρόμοι έχουν επωμιστεί τα τελευταία χρόνια δεκαπλάσιο όγκο παρκαρισμενων αυτοκινήτων από την Εφορία Χολαργου-Αγιας Παρασκευής, το Μetropolitan, τα metro Χολαργού-Νομισματοκοπείο και τους εργαζόμενους των γραφείων της πρώην εμπορικής Τράπεζας στη μεσογειων. Να μην μιλήσουμε καλύτερα για παρατημένα αυτοκίνητα που δεν τα μαζεύουν γιατί έχουν πινακίδες και δεν εμποδίζουν, τους δρομους- πεζοδρόμια με κολωνάκια καθώς και τα παράνομα parking που ο καθένας φτιάχνει οπότε θέλει!"

"Πολυ συχνά αποφεύγω να κινήσω το αυτοκίνητο μου με φόβο το ότι δεν θα βρω να το ξαναπαρκάρω πουθενά τριγύρω. Δεν είμαι ειδική, αλλά μήπως θα πρέπει να συζητηθεί να βγάλουμε οι δημότες κάρτα ελεγχόμενης σταθμευσης η κάτι τετοιο;;"

doridosb

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.