Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020 01:15

4 μέρες σκληρής δουλειάς στο 3ο HolargosBC Basket Camp

holargosxmascamp

Μετά από 4 μέρες εντατικής δουλειάς, αποκόμισης νέων εμπειριών και πολύ παιχνιδιού ολοκληρώθηκε την Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020 το 3ο HolargosBC After Christmas Basket Camp.

Τις εντυπώσεις των παιδιών κέρδισε το νέο μηχάνημα “Dr Dish, Shooting machine” το οποίο ενθουσίασε τόσο τους αθλητές όσο και τους γονείς τους. Η Αθλητική Ένωση Χολαργού πιστή στο όραμα της να φέρνει τους Αθλητές της σε επαφή με νέες εμπειρίες εξασφάλισε το πρωτοποριακό μηχάνημα εξάσκησης του σουτ μέσα από εξειδικευμένες ασκήσεις (Drills).

Παράλληλα οι αθλητές γυμνάστηκαν στο νέο Γυμναστήριο του Συλλόγου, το «HolaVipGym» εξάσκησαν τα αντανακλαστικά τους με το πρωτοποριακό μηχάνημα «FITLIGHT» ενώ για ακόμα μια φορά η Αθλητική Ψυχολογία ήταν αναπόσπαστο κομμάτι του camp.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να φωτογραφηθούν με τους παίκτες της Ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου κ.κ. Γιώργο Καμπερίδη και Νίκο Καμαριανό καθώς επίσης και με τον δυο φορές πρωταθλητή Ευρώπης, κάτοχο πολλών πρωταθλημάτων & Κυπέλλων Ελλάδας με τις ομάδες του Ολυμπιακού & Παναθηναϊκού κ. Δημήτρη Παπανικολάου, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε σημαντικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας μπάσκετ.

Από την επόμενη μέρα οι αθλητές των Ακαδημιών επέστρεψαν στις προπονήσεις τους μέχρι το επόμενο basket camp που θα πραγματοποιηθει λίγες μέρες μετά το Πάσχα…


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.