Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 15:11

Το Δημοτικό Συμβούλιο στηρίζει τον Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών στο Χολαργό


foiviepiskepsi

Τον Ξενώνα κακοποιημένων γυναικών «ΦΟΙΒΗ» που έχει έδρα στο Χολαργό επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου Χολαργού για να επιδώσουν το οικονομικό βοήθημα που συγκεντρώθηκε από μέλη του, μετά από πρωτοβουλία του Προέδρου κ. Νίκου Κουκή.

Ο κ. Κουκής συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο κα Μαρία Δημητριάδου και τη Δημοτική Σύμβουλο κα Νατάσσα Χαμηλοθώρη παρέδωσε δωροεπιταγές σούπερ μάρκετ ύψους 200€ και ανέλαβε να αποπληρώσει λογαριασμούς ΔΕΚΟ του Σωματείου ύψους έως 400€ ώστε να καλυφθεί το ποσό των 600€ που συγκεντρώθηκε από μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Θερμή ήταν η υποδοχή που επεφύλαξε τόσο η Πρόεδρος του ΔΣ κα Κλαίρη Δανιηλίδου όσο και τα υπόλοιπα μέλη του, που παραβρέθηκαν στη συνάντηση.

Η κα Δανιηλίδου έκανε μία σύντομη ενημέρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει διαχρονικά το Σωματείο αλλά και τώρα. Ενώ ενημέρωσε ότι αυτό το διάστημα στον Ξενώνα φιλοξενούνται πέντε παιδιά εκ των οποίων το ένα με ειδικές ανάγκες και τετραπληγία που χρήζει ιδιαίτερης φροντίδας και υποστήριξης. Ο Ξενώνας ΦΟΙΒΗ έχει βοηθήσει όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας του, σχεδόν 300 γυναίκες να ορθώσουν ανάστημα και να αρχίσουν μία νέα καλύτερη ζωή.

Το δείπνο από το οποίο συγκεντρώθηκε το χρηματικό βοήθημα των 600€ παρείχε εντελώς δωρεάν το εστιατόριο Piu Verde στου Παπάγου.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.