Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 10:22

Χ. Πετράκης: "Ζητώ συγνώμη για την έλλειψη θέρμανσης στα σχολεία Παπάγου-Χολαργού"


petrakis

Οι ειταιρίες Φυσικού Αερίου και διανομής αυτού είναι σύμφωνα με τον κ. Χρήστο Πετράκη, Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Παπάγου Χολαργού οι υπαίτιες για την έλλειψη της θέρμανσης στα Δημτοικά και τα Νηπιαγωγεία του Δήμου. Οι δυο τους δεν συνεννοήθηκαν σωστά και τελικά κατάλαβε ως υπεύθυνος του Δήμου τη διακοπή της παροχής μετά την ενημέρωση στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου από τη Δημοτική Σύμβουλο κα Νατάσσα Χαμηλοθώρη. Παρότι ο κ. Πετράκης ήταν παρών στη συγκεκριμένη συνεδρίαση, δεν έλαβε το λόγο να εξηγήσει εκείνη την ώρα, αλλά σήμερα δύο μέρες μετά, κι αφού το θέμα έλαβε τεράστιες διαστάσεθς εξέδωσε ανακοίνωση.

Διαβάστε τη δήλωση που έδωσε στη δημοσιότητα πριν λίγη ώρα:

"Ως Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για την αναστάτωση που δημιουργήθηκε στα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου, λόγω διακοπής του φυσικού αερίου.

Παρά το γεγονός ότι η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή κατέβαλε προς την «ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΙΟ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε.», το ποσό των 10.000 ευρώ, την 21/11/2019, βάσει της σχετικής συμφωνίας με την ως άνω εταιρία και παρά τη διαβεβαίωση που μας δόθηκε για την απρόσκοπτη λειτουργία του δικτύου, λόγω κακής συνεννόησης της «ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΕ» με την «ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ», που λειτουργεί το δίκτυο του φυσικού αερίου, διακόπηκε η σύνδεση του δικτύου.

Ήδη έχω επικοινωνήσει και με τις δυο αρμόδιες εταιρίες και αναμένουμε πολύ σύντομα την επανασύνδεση των παροχών.

Έχοντας απόλυτη συναίσθηση του προβλήματος που δημιουργήθηκε και των συνθηκών που προκύπτουν από τη θέση του Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, ζητώ συγνώμη από τους μαθητές, τις οικογένειές τους και τους εκπαιδευτικούς.

Χρήστος Πετράκης

Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.