Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 11:16

Χωρίς θέρμανση σχολεία του Χολαργού


kriaxeria

Έπρεπε να σφίξουν τα κρύα για να... μαθευτεί ότι η Σχολική Επιτροπή του Δήμου έχει αφήσει απλήρωτο το φυσικό αέριο και η ΔΕΠΑ έχει σφραγίσει τις παροχές στα δημοτικά σχολεία του Χολαργού;

Σχετική ερώτηση κατέθεσε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η δημοτική σύμβουλος Νατάσσα Χαμηλοθώρη με αφορμή τη συζήτηση του θέματος για τις κατανομές των χρηματικών ποσών στις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου.

Η κα Χαμηλοθώρη ανέφερε ως παράδειγμα τη συγκεκριμένη πληροφορία, ότι η θέρμανση δεν λειτουργεί στα δημοτικά σχολεία, για να καταδείξει τον τρόπο διαχείρισης των χρημάτων μέσω των Σχολικών Επιτροπών.

Ο Δήμαρχος κ. Αποστολόπουλος, έδειξε να μην το γνωρίζει και απάντησε ότι θα γίνει άμεσα η συντήρηση, αφού άλλωστε τώρα έπιασε το κρύο. Την ίδια ώρα ο κ. Πετράκης, Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, αν και παρών, δεν πήρε θέση για να ενημερώσει το Σώμα για το τι ακριβώς συμβαίνει.

Ωστόσο, η επόμενη μέρα βρήκε μαθητές και εκπαιδευτικούς να τουρτουρίζουν. Τις Διευθύντριες να ανακοινώνουν στην προσευχή ότι υπάρχει πρόβλημα με τη θέρμανση. Και τους υπεύθυνους του Δήμου να τρέχουν εκ των υστέρων και στις 3 Δεκεμβρίου, να μαζέψουν τα αμάζευτα!


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.