Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020 00:02

Αντιπρόεδρος ο Γ. Πολύδωρας στον Σύνδεσμο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων

gpolydoras


Με το πανηγυρικό ποσοστό του 80% (24 ψήφοι επί 30 ψηφισάντων εκπροσώπων των 14 Δήμων μελών) το Δ.Σ. του Συνδέσμου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (ΣΒΑΠ), ανανέωσε τη θητεία του Προέδρου, Γεώργιου Κουράση.
Ένα αποτέλεσμα που είναι απόρροια, αφ΄ ενός της εκτίμησης που τρέφουν οι Αιρετοί της Αυτοδιοίκησης ιδιαίτερα του Βόρειου Τομέα Αττικής, στο πρόσωπο του κ. Κουράση, τ. Δημάρχου Χαλανδρίου, αφ΄ ετέρου του έργου που επιτελείται στον Σύνδεσμο τα τελευταία χρόνια για πόλεις φιλικότερες στο Περιβάλλον και την Αειφόρο Ανάπτυξη.

Με μεγάλη επίσης πλειοψηφία εκλέχθηκε ως Αντιπρόεδρος του Δ.Σ., ο εκπρόσωπος του Δήμου Παπάγου-Χολαργού από την παράταξη του Δημάρχου κ. Ηλία Αποστολόπουλου, ο κ. Γιώργος Πολύδωρας, ο οποίος έλαβε είκοσι τρεις (23) ψήφους, ενώ ο έτερος των υποψηφίων κ. Νταβίας Άγγελος, έλαβε επτά (7) ψήφους, σε σύνολο τριάντα δύο (32) ψηφισάντων, ενώ υπήρξαν και δυο (2) λευκά.

Για το αξίωμα του Προέδρου του Δ.Σ., έθεσαν επίσης υποψηφιότητα, ο εκπρόσωπος της παράταξης του κ. Τρίγκα, από τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού, κ. Στάϊκος Χαράλαμπος, που έλαβε δύο (2) ψήφους, και ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Χαλανδρίου, κ. Σ. Ρούσσου, ως συμπράττων Συνδυασμός, κ. Νταβίας Άγγελος, ο οποίος έλαβε τρεις (3) ψήφους ενώ υπήρξε και ένα άκυρο.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.