Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020 07:06

Απίστευτη ανάκληση υιοθεσίας αδέσποτου από το Δήμο Παπάγου-Χολαργού

adespoto

Μία μέρα μετά τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας ζώων έσκασε η απίστευτη είδηση ότι ο Δήμος Παπάγου Χολαργού ανακαλεί υιοθεσία αδέσποτου ζώου μετά από 10 μήνες και χωρίς να το έχει ζητήσει η ανάδοχη οικoγένεια. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, πάντα από την ενημέρωση του συνεργαζόμενου φορέα "Φίλοι ζώων Παπάγου-Χολαργού", η απόφαση αυτή είναι και αναιτιολόγητη και παράνομη ως προς την αλλαγή στοιχείων στην ηλεκτρονική ταυτότητα του σκύλου. Και όπως όλα δείχνουν θα συνεχιστεί στις δικαστικές αίθουσες!

Εν αναμονή της απάντησης από πελυρά Δήμου, διαβάστε ολόκληρο το μήνυμα όπως αναρτήθηκε στη σελίδα των Φίλων των Ζώων Παπα΄γου-Χολαργού:

"Πρώτη Παγκόσμια Πρωτοτυπία!
Μας κοινοποιήθηκε με Άρθ.Πρωτ.23697 1/10/2019,
ΕΝΤΟΛΗ από το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΑΠΑΓΟΥ- ΧΟΛΑΡΓΟΥ, οτι, διατάσσεται, ΥΙΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΖΩΟ να επιστραφεί ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΊ και πάλι ΩΣ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ! !!!
Μετά από 10 μήνες πετυχημένης υιοθεσίας και ευτυχισμένης συνύπαρξης, ΑΥΘΑΊΡΕΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΊΣ ΤΗΝ ΈΓΓΡΑΦΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ, ο Δήμος ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ στην ηλεκτρονική ταυτότητα του σκύλου, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Κ ΑΝ ΔΙΕΥΚΡΊΝΙΣΕ.
Ενημερωθήκαμε οτι η θιγόμενη πλευρά, προκειμένου να προστατέψει το σκυλάκι της, ως οφείλει, κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου!"


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.