Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020 07:36

Με ραντεβού η αποκομιδή των ογκωδών απορριμμάτων

pithagora

Δεκάδες είναι καθημερινά τα σχόλια και οι φωτογραφίες από συγκεντρωμένα απορρίμματα κυρίως στις γειτονιές του Χολαργού αλλά και του Παπάγου, που λαμβάνει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το myxolargos/mypapagos.gr. Όσο κι αν η δημοσιοποίηση τους κινεί άμεσα τις υπηρεσίες του Δήμου, ωστόσο, αγαπητοί αναγνώστες, δεν είναι εφικτό να δημοσιεύονται όλα. (φωτό 4/10/19 ογκώδη απορρίμματα  ήδη 2 ημέρες στο πεζοδρόμιο της Πυθαγόρα 15 στο Χολαργό, ένα από τα δεκάδες φωτογραφικά στιγμιότυπα αναγνωστών).

Μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας της Κοινότητας Παπάγου για τα ογκώδη αντικείμενα, σειρά πήρε η ανακοίνωση στο site του Δήμου Παπάγου Χολαργού για τα πράσινα προιόντα κήπων. Όσο για τα ογκώδη αντικείμενα στο Χολαργό αυτά συνεχίζουν να κοσμούν καθημερινά τα πεζοδρόμια...

Διαβάστε την ανακοίνωση του Δήμου για τα πράσινα απορρίμματα

"Παρακαλούνται οι δημότες που προγραμματίζουν να κάνουν κηπουρικές εργασίες, να ενημερώνουν προηγουμένως τις υπηρεσίες του δήμου Παπάγου – Χολαργού, πριν ακόμα εναποθέσουν κλαδιά, φύλλα ή άλλα πράσινα απορρίμματα έξω από τις οικείες τους.
Καλώντας την Άμεση Γραμμή Επικοινωνίας του πολίτη (στον πενταψήφιο αριθμό 15800) ή στα Εργοτάξια Παπάγου (2106540211) και Χολαργού (2106537261), οι υπηρεσίες μπορούν να ενημερώνονται έγκαιρα και ακολούθως να καθαρίζουν έγκαιρα τα πεζοδρόμια του δήμου.
Ζητάμε την συμβολή σας και την συνεργασία σας για να κάνουμε την πόλη μας ακόμα πιο πράσινη και ακόμα πιο καθαρή".


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.