Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 18:45

Μόνο πεζούς δεν βλέπεις στα πεζοδρόμια του Χολαργού!


karotsa

Σε μήνυμα αναγνώστρια του myxolargos/mypapagos.gr εκφράζει την αγανάκτηση της για την άναρχη κατάληψη των πεζοδρομίων στο Χολαργό που δεν της επιτρέπει να κινηθεί ελεύθερα και με ασφάλεια με το παιδί της.

Το πλαίσιο της κατάληψης των πεζοδρομίων καθορίζεται με ειδκό κανονονισμό που έχει ψηφίσει το Δημοτικό Συμβούλιο. Ένας κανονισμός που προβλέπει και πρόστιμα που όμως όπως όλα δείχνουν δεν τηρείται ούτε από τη δημοτική αρχή αλλά ούτε και από τη Δημοτική Αστυνομία. Με αποτέλεσμα να... βασιλεύει η αναρχία!

Διβάστε το μήνυμα της αναγνώστριας:
"Στο τμήμα της Θεολόγου μεταξύ των οδών Ευτέρπης και Κλειούς, το δεξί πεζοδρόμιο της Θεολόγου είναι σχεδόν πάντα κατειλημμένο από αυτοκίνητα. Τώρα όμως εμφανίστηκε και μία μικρή καρότσα. Κάποιοι από τους κατοίκους μάλιστα, μου έκαναν παράπονα που διαμαρτυρήθηκα για το θέμα αυτό και μου είπαν το "δικός τους" αυτονόητο: "Πηγαίνετε στο απέναντι πεζοδρόμιο"!!!
Όλο το χρόνο που γυρίζουμε από το 1o Δημοτικό Σχολείο στην Περικλέους, μαζί με το παιδί μου, επιστρέφοντας στο σπίτι μας στην Κατσιμπίρη.
Δεν ξέρω ποιος είναι αρμόδιος να τοποθετηθούν κολωνάκια, παρότι δεν είμαι σύμφωνη με αυτή τη λύση, αλλά πλέον έχω κουραστεί να ζητάω από συμπολίτες μου τα αυτονόητα και εννοείται νόμιμα δικαιώματα δικά μου και του παιδιού μου".


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.