Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.
 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Καλή επιτυχία στη Θεατρική Ομάδα Παπάγου-Χολαργού!

on .

theatrikiomadasynolo

Η Θεατρική μας Ομάδα του ΔΟΠΑΠ Παπάγου Χολαργού θα συμμετέχει στους 33ους Πανελλήνιους Θεατρικούς Αγώνες Ερασιτεχνικών Θιάσων του Δήμου Ζωγράφου, με το έργο του Λ. Τολστόι «Τα φρούτα του πνεύματος».

Η παράστασή επιλέχθηκε ανάμεσα σε πολλές άλλες και προκρίθηκε στο διαγωνιστικό μέρος του φεστιβάλ, που θα διεξαχθεί από 5 έως 14 Σεπτεμβρίου στο υπαίθριο θέατρο του Δήμου Ζωγράφου, με τη συμμετοχή δέκα ερασιτεχνικών θεατρικών σχημάτων από όλη την Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η θεατρική ομάδα του Δήμου μας έχει αποσπάσει στο εν λόγω φεστιβάλ σπουδαία βραβεία κατά το παρελθόν (καλύτερης παράστασης, σκηνοθεσίας, α΄ και β΄ ρόλων, σκηνικών, κοστουμιών, κ.α). 

Οι Πανελλήνιοι Θεατρικοί Αγώνες Ερασιτεχνικών Θιάσων διοργανώνονται με επιτυχία τα τελευταία 33 χρόνια, από το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου και αποτελούν θεσμό για το ερασιτεχνικό θέατρο. Στην κριτική επιτροπή φέτος θα βρίσκονται οι: Άγγελος Παπαδημητρίου (εικαστικός-ηθοποιός), Κώστας Αυγέρης (σκηνοθέτης), Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου (ηθοποιός), Μαρία Ευσταθιάδη (συγγραφέας-μεταφράστρια), Μαρία Κατσιαδάκη (ηθοποιός), Ζώης Τριανταφύλλου-Σφακιανάκης (θεατρικός συντάκτης).

Ας δώσουμε όλοι το "παρών" την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019, ώρα 21.00, στο υπαίθριο θέατρο του Δήμου Ζωγράφου (Γ. Ζωγράφου 17, πλατεία Αγ. Γεωργίου, είσοδος ελεύθερη) για να χειροκροτήσουμε την έτσι κι αλλιώς καταπληπτική δουλειά της Θεατρικής Ομάδας του Δήμου μας και να συμμετέχουμε στη μεγάλη αυτή γιορτή του ερασιτεχνικού θεάτρου!