Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 11:43

Συμπληρώθηκαν τα μέλη των 2 αποφασιστικών οργάνων του Δήμου


dimarxeioxolargou

Ορίσθηκαν από τον Δήμαρχο Ηλία Αποστολόπουλο οι τρεις Αντιδήμαρχοι και συμπληρώνονται έτσι τα μέλη τόσο στην Επιτροπή Οικονομικών όσο και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου. Την Κυριακή, στην πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου είχε προηγηθεί η ψηφοφορία των 6 μελών για την κάθε μία, από το Σώμα με μία μάλλον διαφορετική ερμηνεία του Νόμου, αφού δεν δόθηκαν όλα τα ψηφοδέλτια σε όλους του Δημοτικούς Συμβούλους.

Επιτροπή Οικονομικών
Η Οικονομική Επιτροπή αποτελεί όργανο παρακολούθησης και ελέγχου της οικονομικής λειτουργίας του Δήμου, με αποφασιστικές, γνωμοδοτικές και ελεγκτικές αρμοδιότητες.
Την Προεδρία στην Επιτροπή Οικονομικών του Δήμου μας ανέθεσε ο Δήμαρχος στην Αντιδήμαρχο Άννα Μαρία Τσικρικώνη. Τα υπόλοιπα μέλη που θα συμμετέχουν είναι:
Δημητριάδου Μαρία
Σιαμάνης Βασίλης
Πετράκης Χρήστος
Υφαντής Μιχάλης
Αυγουρόπουλος Θανάσης
Ανυφαντής Γιώργος
Καραγιάννης Νίκος
Στάικος Μπάμπης


Επιτροπή Πιότητας Ζωής
Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής αποτελεί αποφασιστικό και γνωμοδοτικό όργανο άσκησης αρμοδιοτήτων του Δήμου, σχετικών με την ποιότητα ζωής, τη χωροταξία, την πολεοδομία και την προστασία του περιβάλλοντος.
Την Προεδρία στην Επιτροπή Ποιότητα Ζωής του Δήμου ανέθεσε ο Δήμαρχος στον Αντιδήμαρχο Μιχάλη Τράκα. Τα υπόλοιπα μέλη που θα συμμετέχουν είναι:
Οικονόμου Δημήτρης
Σιαμάνης Βασίλης
Χατζής Μιχάλης
Πολύδωρας Γιώργος
Ρουφογάλη Μιμή
Δεμέστιχας Παναγιώτης
Χαμηλοθώρη Νατάσσα
Ρίζος Λουκάς


Ο Δήμαρχος επεσήμανε ότι μέχρι να επικυρωθούν τα αποτελέσματα από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση οι επιτροπές δεν μπορούν να συνεδριάσουν με τις νέες συνθέσεις τους. Όσο για τα Νομικά Πρόσωπα των οποίων οι συνθέσεις των Διοικητικών Συμβουλίων θα αποφασισθούν στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έχει προγραμματιστεί για τις 19 Σεπτεμβρίου θα λειτουργούν με την υπάρχουσα σύνθεση.



Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.