Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 16:11

Κεχρής, Κεφαλογιάννη οι "άνθρωποι μας" στην Περιφέρεια Αττικής



kexriskefalogianni

Τον τομέα του Ιατρικού Τουρισμού ανέλαβε ως εντεταλμένος σύμβουλος ο νεοεκλεγείς Χολαργιώτης Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Κεχρής. Έναν τομέα που ο ίδιος ο Περφερειάρχης θέτει στις βασικότερες στοχεύσεις του έργου του.

Tον Βόρειο Τομέα της Περιφέρειας στον υποίο περιλαμβάνεται και ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού ανέλαβε η κα Λουκία Κεφαλογιάννη (φωτό).

Ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης επέλεξε να μεταβιβάσει θεματικές αρμοδιότητες εντεταλμένων συμβούλων στο σύνολο των Περιφερειακών του Συμβούλων, συμπεριλαμβανομένων και των Συμβούλων των παρατάξεων που συνέπραξαν με την «Νέα Αρχή για την Αττική».

Ο κ. Πατούλης, στο πλαίσιο της πρώτης συνεδρίασης του Συμβουλίου, αναφερόμενος στα βασικότερα προβλήματα της Αττικής που χρήζουν άμεσων παρεμβάσεων, εστίασε στα ζητήματα της διαχείρισης απορριμμάτων, της Πολιτικής Προστασίας, στα έργα υποδομής, στα προγράμματα κοινωνικής πολιτικής και πρόληψης υγείας, στην υλοποίηση έργων μέσω ΕΣΠΑ, στη δημιουργία νεοφυών θέσεων εργασίας και καινοτομίας, αλλά και στην ενίσχυση του τουριστικού brandname της Αττικής.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.