Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020 01:49

Ξεκίνημα στη νέα θητεία με παρατράγουδα

proedreiods

Με δύο ηχηρά μηνύματα προς τον Ηλία Αποστολόπουλο ξεκίνησε η νέα δημαρχιακή θητεία.

"Σκοπιμότητες και ισορροπίες, πέραν των αναμενομένων, φαίνεται ότι επέβαλαν την μη χρησιμοποίηση μου στα όργανα της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Παπάγου Χολαργού", γράφει στο μήνυμα της λίγες ώρες μετά τη συνεδρίαση του πρώτου Δημοτικού Συμβουλίου η κα Αθανασάκου-Μουντάκη. Η μέχρι τώρα Αντιδήμαρχος και πρώτη σε σταυρούς προτίμησης των ψηφοφόρων του Δημάρχου στο Χολαργό, επέλεξε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να δημοσιοποιήσει τη δυσαρέσκεια της αλλά και να αποκαλύψει μέρος του παρασκηνίου.

Το δεύτερο ηχηρό μήνυμα ήταν η απουσία από τα έδρανα στην πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του μέχρι τώρα Προέδρου του Οργάνου, στενού συνεργάτη του Δημάρχου κ. Βαλυράκη. Παρότι δήλωσαν ότι "θα έρθει σε... λίγο", ο κ. Βαλυράκης δεν πήγε ποτέ και αξίζει να σημειωθεί ότι στην προηγούμενη πενταετή θητεία είχε καταγράψει μηδέν απουσίες!

Κατά τα λοιπά, η επιλογή του Δημάρχου στο πρόσωπο του Προέδρου κ. Νίκου Κουκή δεν κατάφερε να συγκεντρώσει μία διευρυμένη πλειοψηφία αφού εκλέχτηκε από 22 συμβούλους.

Αντιπρόεδρος του Σώματος εκλέχτηκε η κα Βάνα Ρετσινιά από την παράταξη Τούτουζα με 18 "υπέρ" και γραμματέας ο πρωτοεμφανιζόμενος κ. Γιώργος Πολύδωρας από την παράταξη Αποστολόπουλου συγκεντρώνοντας 24 ψηφοδέλτια.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.