Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 14:56

Ανοίγει το δημόσιο διάλογο ο Δεμέστιχας


demestixas

Με μία... διαδραστική πρωτοβουλία ξεκινά το δημόσιο διάλογο ο Παναγιώτης Δεμέστιχας εγκανιάζοντας τη σελίδα στο facebook "Το Βήμα του Δημότη".

Ο κ. Δεμέστιχας εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος στις εκλογές του Μαϊου με την παράταξη Τούτουζα από του Παπάγου. Στις εκλογές του '14 είχε εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Ηλ. Αποστολόπουλου. Διετέλεσε Πρόεδρος στη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου ενώ στη συνέχεια το Δεκέμβριο του 2018 ανεξαρτητοποιήθηκε.

Ανοίγοντας ουσιαστικά την νέα θητεία,με μία λητή, δημόσια ανακοίνωση-προτροπή σήμερα καλεί όλους τους δημότες... για μια υγιή συνεργασία πολιτών και αιρετών.

"Σας προτρέπω και σας προσκαλώ", αναφέρει στο μήνυμα του, "συνδημότες και μη, όλων των ηλικιών!!! να αναρτούμε ή να στέλνουμε τις όποιες επισημάνσεις και προτάσεις (π.χ. φωτογραφίες και παρατηρήσεις με ευπρεπή σχόλια) οι οποίες θα προωθούνται άμεσα στη δημοτική αρχή και μαζί θα παρακολουθούμε την υλοποίηση τους".

Στόχος του; "Να διαμορφωθεί ένας χώρος δημόσιου διαλόγου που θα παρέχει απευθείας δίαυλο επικοινωνίας με τη δημοτική αρχή".

Και καταλήγει ο κ Δεμέστιχας στο σύντομο αλλά ουσιαστικό μήνυμα του: "Πάμε να κάνουμε λοιπόν μια νέα αρχή με καλή προαίρεση, απλά, άμεσα, ουσιαστικά"!

https://www.facebook.com/groups/360233214903543/


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.