Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020 15:26

Θλίψη για την απώλεια του Σπύρου Βαρυπάτη στου Παπάγου

varipatisspyros

Μια άσχημη είδηση επιφύλασσε τόσο για τον οικογένεια του Παπάγου όσο και γενικά το Αθηναϊκό μπάσκετ, η απώλεια του Σπύρου Βαρυπάτη.

Η οικογένεια των «Στρατηγών» με ανακοίνωση της εκφράζει την οδύνη της και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην αγαπημένη του σύζυγο Μίνα, στα δύο του παιδιά Αλεξάνδρα και Γιάννη καθώς και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ ανακοινώνει με μεγάλη οδύνη το θάνατο του ιστορικού στελέχους του συλλόγου και του ελληνικού αθλητισμού, Σπύρου Βαρυπάτη. Ο θανών υπηρέτησε τον Α.Σ. Παπαγου για πάνω από πενήντα χρόνια με ανιδιοτέλεια, περνώντας από όλες τις θέσεις και ζώντας ως ενεργός παράγοντας όλες τις μεγάλες επιτυχίες της ομαδας σε όλα τα τμήματα. Ο Σπύρος Βαρυπατης με την ακούραστη παρουσία στα γήπεδα και το μειλίχιο χαρακτήρα του, κέρδισε την αγαπη και τη συμπάθεια εκατοντάδων αθλητών όλων των ηλικιών. Οι αστείρευτες γνώσεις του τον ανέδειξαν μεταξύ των κορυφαίων παραγόντων που υπηρέτησαν τον ελληνικό αθλητισμό. Η απώλεια του αγαπημένου μας Σπύρου για την οικογένεια του ΑΣ Παπαγου αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό και ταυτόχρονα παρακαταθήκη ώστε να συνεχίσουμε το έργο που αυτός ξεκίνησε εδώ και δεκαετίες. Το Δ.Σ., τα μέλη και οι αθλητές του συλλόγου μας, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην αγαπημένη του σύζυγο Μινα, στα δυο του παιδιά Αλεξάνδρα και Γιάννη καθώς και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του».

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.