Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 04:38

Το γήπεδο της Ναυαρίνου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1


apostoloant1b

Ήταν Μάρτιος του 2015 όταν αναγνώστης του myxolargos/mypapagos.gr απέστειλλε φωτορεπορτάζ που απαθανάτιζε την κακή κατάσταση που βρίσκεται το γήπεδο της οδού Ναυαρίνου στο Χολαργό. Ένα χρόνο αργότερα μετά από ανακοίνωση-κατεγγελία της παράταξης "8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ" για την κατάσταση των γηπέδων γενικά, ο Δήμαρχος Η. Αποστολόπουλος απαντά: "Γήπεδο μπάσκετ επί της οδού Ναυαρίνου. Έχει προβλεφθεί στον προϋπολογισμό του 2016 του ΔΟΠΑΠ η ανακατασκευή του".

Τέσσερα χρόνια μετά η κατάσταση του γηπέδου είναι τόσο χειρότερη που κατάφερε να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας, συγκεκριμένα να ενταχθεί σε ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, με αφορμή το τραγικό γεγονός του θανάσιμου τραυματισμού του 19χρονου στη Χίο, αποτελώντας ένα παράδειγμα κακοσυντηρημένου και επικίνδυνου ανοιχτού δημοτικού γηπέδου!

Ο Δήμαρχος εμφανίστηκε στο δελτίο ειδήσεων και ενημέρωσε ότι το γήπεδο πρόκειται να επιδιορθωθεί άμεσα, και με προτεριαότητα εντός του Σεπτεμβρίου, αφού έχει ενταχθεί σε εργολαβία που αναμένεται να ξεκινήσει από στιγμή σε στιγμή, εν έτει τελικά... 2019!


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.