Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020 23:03

Ο Δήμαρχος για την απαγόρευση του καπνίσματος στα καφέ και εστιατόρια


apostoloseptemvrios
Με την έκδοση άδειας λειτουργίας καφέ, μπαρ, εστιατορίων κ.ά. και άρα την ανάκληση της σε περίπτωση παραπτώματος καθώς και με τους ελέγχους από τη Δημοτική Αστυνομία ο Δήμος εμπλέκεται στην ορθή τήρηση του Νόμου, γι αυτό και η πρώτη αντίδραση του Δημάρχου ήταν άμεση.

Μέσω ανοιχτής επιστολής ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος καλεί τους ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος να συνεργαστούν για την εφαρμογή του Νόμου απαγόρευσης καπνίσματος.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο της ανοιχτής επιστολής του Δημάρχου:

ΘΕΜΑ: Συνεργασία για την εφαρμογή του μέτρου απαγόρευσης καπνίσματος

Είναι γνωστό σε όλους μας πως το παθητικό κάπνισμα είναι υπεύθυνο για πολλές ασθένειες καθώς και πως ο καπνός του τσιγάρου κατατάσσεται στην Α’ κατηγορία καρκινογόνων ουσιών.
Η εφαρμογή της απαγόρευσης του καπνίσματος στους δημόσιους κλειστούς χώρους, καθώς και σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, είναι ένα μέτρο προς όφελος του συνόλου των συμπολιτών μας, καθώς προάγει τη δημόσια υγεία και τον αλληλοσεβασμό.
Κατανοώ βέβαια ότι η εφαρμογή του μέτρου ίσως δημιουργήσει κάποια αναστάτωση στις επιχειρήσεις σας, αλλά είμαι σίγουρος ότι με λίγη υπομονή και συνεργασία θα ξεπεραστούν όποια προβλήματα παρουσιαστούν.

Ας συνεργαστούμε λοιπόν, Δήμος και τοπικές επιχειρήσεις με σκοπό να γίνουμε μια πόλη που προάγει το πολιτισμικό επίπεδο των ίδιων των πολιτών της, μια πόλη στην οποία σεβόμαστε ο ένας τον άλλο.
Σας ευχαριστώ και είμαι πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πρόταση παρατήρηση ή διευκρίνηση.

Με εκτίμηση,
Ηλίας Αποστολόπουλος
Δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.